2777
2789
خواهش میکنم برای خونه دار شدن منم بخونید امسال خونه بخرم ممنونم

چه نذرهایی کردی؟

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  نذر صلوات برداشتم ایه29سوره مومنون و هرصبح میخوندم نذر اش کردم شهادت امام رضا می ...

من نذر کردم. دلم روشنه بخدا. از پول خونه ای میخایم بخریم. فقط یک هفتمشو داریم. خ دلم شکسته. نمدونم چیکارکنم.ذکر 14000بار یا جواد الائمه ادرکنی رو خوندم تا روز تولدشون. 

الانم نذر روصه حصرت مسلم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
من نذر کردم. دلم روشنه بخدا. از پول خونه ای میخایم بخریم. فقط یک هفتمشو داریم. خ دلم شکسته. نمدونم چ ...

عزیرم ماهم همیطور بود اصلا پول خونه جور نبود یعنی محالترین کارممکن بود خونه خریدنمون

ولی فقط باکمک خدا تونستیم

انشااله شماهم حاجت  روا بشید وسال جدید توی خونه خودتون باشید

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

سلام خانمی خوبین؟ میشه برای خونه دار شدن من خم آیت الکرسی بخونین؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دعامیکنم برایکی از آشناها دعاکردم البته دست خداست خداصداموشنید دوازده سال بچه دارنشد بخدا یه باردوقل ...

سلام می شه برای من هم دعا کنید امسال بچه دار شم و سالم باشه بدون مشکل هم باشم ممنون می سم 

من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

سلام میشه برای منم بخونی واقعا اعصابم داغونه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …