2777
2789
ب نظرت فروش میره زمینم

صد درصد تایکماه دیگه بهترین اتفاقا برات میفته دلم میگه همین الان ببین چه روزی دارم میگم این ماه ماه دلخوشیته ودلم میگه کرونا بیست و هفت روزدیگه میره آخه پیرمردی خواب دیدکه به خواباش اعتقاد دارن

.
صد درصد تایکماه دیگه بهترین اتفاقا برات میفته دلم میگه همین الان ببین چه روزی دارم میگم این ماه ماه ...

خدا رو شکر فرشته ی من خداوند راحتو سبز کنه همیشه و سالمو موفق باشی 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم میخونم

ممنون عزیزم منم برات صلوات فرستادم ان شاالله ب هرچی میخای برسی....کی میرم خونه ی خودم؟؟؟

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

سلام زهرا خانوم،کاش پیام منو ببینین و با دل پاکتون برای خونه دار شدن من دعا کنین و آیت الکرسی بخونین برام، ۵آبان موعد قراردادمونه اگه نتونیم خونه بخریم باید یکسال دیگه با زجر و بدبختی توی این خونه زندگی کنم و تحمل کنم و دم نزنم، فقط منتظر معجزه خدا هستم ،خیلی روم فشاره، الهی که به حرمت آقا امام زمان همه خونه دار بشن من هم همینطور😭😭😭

خوندم

سلام عزیزم شرمنده اما میشه برام بخونی خونم کم مونده تکمیل بشه اما هی کشش میدن و امروز و فردا میکنن با دل پاکت برام دعا کن لطفا منم برات دعا میکنم به هر چی میخوای برسی

میشه برام یدونه صلوات بفرستی عزیزم تا انشالله امسال پسرم حرف بزنه🥰🥰🥰مچکرم
هرکی ابنجاحاجتی داره فقط نیت کنه تابراش آیه الکرسی بخونم بخدا جواب میده چون خیییلی بهش اعتقاددارم

عزیزم واسه منم زحمت میکشی❤️❤️

یه خونه بود قراره بود بخریم هی دست دست کردیم حالا پشیمون شده طرف گفت بدقولی کردین، خونه خودمونم بفروش نمیره که اونو بخریم😢

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
انشاءالله از خدا میخوام که خونه داربشن منت هیچکس روشون نباشه 

سلام عزیزم میشه به نیت منم آیت الکرسی بخونی. ما هم پول خونه خیلی کم داریم ولی به معجزه ی خدا شک ندارم.از ته دلت بخون برام هر چند تا شد مرسی اجرت با خدا

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤
من تواین روز واین ساعت میگم توخونه دارمیشی زودزود آیه الکرسی های من توفامیل معروفه برات میخونم خونه ...

سلام عزیزم میشه برا منم ی آیت الکرسی بخونی صاحب خونه بشیم منون

بارالهی نگهدار عزیزانم باش