من مرکز بهداشت کارمیکنم رشته و شهرو نمیگم که اشنا درنیام...پزشک فوق االعاده متشخصی داریم که تاحالا ادمی با وجدان کاری مثل ایشون و سطح علم بالا ندیده بودم...منم کلا شخصیتیدارم که کلا با اقایون گرم نمیگیرم و کلا با دوتا از اقایون تو محیط کارم راحتم که سنشونم بالاست و خیلی جای پدری اقان اصلا مخصوصا که بفهمم نگاهبدی دارن ولی عوضش باهمکارای خانمخیلی صمیمیم و کلی دوسم دارن و کلا بقول خودشون بمب انرژیشونم..خلاصه اینکه یمدتیه مدام حس میکنم دکتر حواسش بمنه بااینکه ازدواج کرده و خیلمم خانوم محترمی داره و خیلیم دوسش داره و کاملا مشهوده..اما کارایی میکنه گاهی که حتی همکارامم بهم میگن مثلا
من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخواممیرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
حتی تو ذهنتم بهش فکر نکن همکارارهم که میگن توجه نکن وبگو اشتباه میکنید
به همین سادگی
سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .