2777
2789
عنوان

من آزمون رانندگی داشتم

58 بازدید | 6 پست

سلام من آزمون با افسر داشتم جلسه هفتم هشتم هستم نتونستم برم جلو.      همش گیر میکنم قرص آرامبخش که بخورم بدتر گیج میشم بعد امروز وقتی داشتم میامدم به قدم رفتم تو سرازیری یهو خاموش شد ماشین بعد تو سرازیری  لیز داشت میخورد من اومدم ترمز بگیرم. ترمزپایی  سفت مونده بود. بعد ترمز دستی کشیدم.  که ماشین تو خاموشی زیاد جلو نره.  باز فکر کردم که .  ترمز دستی بدم پایین. تا بخوام روشن کنم ماشین مجددلیز میخوره.  تو همین فکر بودم چکار کنم که افسر گفت برو پایین ،باید چکار میکردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بلافاصله استارت میزدی

اره چون خاموش بوده ماشین ترمز پایی کار نکرد و منم برعکس ترمز دستی کشیدم درصورتیکه باید روشن میکردم ماشین رو.  دفعه هفتم هشتم هست میرم امتحان. چکار کنم،شاید دوسه متر فقط ماشین جلو میبرم بعد هول میکنم.  کلی تمرین هم رفتم