2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست
عزیزمم میدونم..خدامیدونه من سرهمین قضیه اوایل کلی باهمکارام دعواداشتم و ازم متنفربودم چون هرکی میومد ...

برای ازمایش پنج روزگی کف پای پسرم که رفتم 

کف پاش انقدر فشار داد با اون ناخنای کاشت بلندش که تا مچ سیاه شد من خون گریه میکردم چون بچم تیرویید داشت اون خدا نشناس که الهی روز خوش نبینه دادو بیداد میکرد زیر ناخن‌هاش و کف دستش پره خون بود بی‌عرضه‌ی عوضی نمیتونست بریزه رو نمونه

فکر کن دوبار هربار جفت پاهای پسرعزیزم اینجوری می‌شد 

یاداوریش روحم رو شکنجه میکنه.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
برای ازمایش پنج روزگی کف پای پسرم که رفتم  کف پاش انقدر فشار داد با اون ناخنای کاشت بلندش که ت ...

عزیزدلم چرا به دانشگاه شکاییتو فکس نمیکنی؟هرگز هرگز نزار کسی تو محیط دولتی بهت زور بگه صداتو ب بالا تهدیدش کن اصلا گرفتن هایپوتواون شرایط خطا میده..هنوزم دیرشده هم تلفنی هم فکس شکایت کن ازش حتما پیگیری میشه...عجیبه کسی بتونه با بچه کویچک و معصوم همچین رفتاری کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییزم انگارخیلی اذیت شدی چقدر بده میفهمم..دقیقا نمیشه همچین موضوعیو بیان کرد برای کسی...اما خب خیلی ...

اگه نی نی سایت بود من هم می گفتم و مشورت می گرفتم بالاخره ی پدر آمرزیده تجربه داره و کمک میکنه.

من بخاطر تجربه کاری بیشترم موظف بودم که شماره ایرانسلم رو داده بودم که مشکلی داشتن زنگ بزنن. نامرد هرزه شماره اصلیم رو از رییس گرفته بود.

نامزد بودم و نزدیک عقد که مسجش اومد گوشیم تو ماشین بود شوهرم رفت گوشی رو بیاره مسجش رو خوند. همین شد برام دردسر که موعد عقدم تعویق افتاد و رفتار همسرم بد شد

باز رفتارهای اشتباه و ایندفعه ایمیل زد و تو عقدبودم عکس لباس عروس فرستاد و ایمیلم رو همسرم دید و باز داستان سر عروسی گرفتن پیدا کردم.

به همسرم گفتم فلانی خیلی بچه پرروئه گفت خودت باید کاری کنی که حدش رو بشناسه و هیچکاری برام نکرد و فقط سوتفاهم بود که براش پیش میامد.

و من روز به روز عصبی تر میشدم. براهمین میگم برخورد جدی بکن انگار که نمی بینیش.

راستی شما که تو بهداشت کار میکنید حقوق هم می گیرید؟

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
عزیزدلم چرا به دانشگاه شکاییتو فکس نمیکنی؟هرگز هرگز نزار کسی تو محیط دولتی بهت زور بگه صداتو ب بالا ...

بخدا تستاش هست اون روزا بخاطر بیماری پسرم افسروگی داشتم زایمانم که کرده بودم همسرم انقدر ناراحت بود 

پوست پسرم سفید بود دوتا پاش بنفش و سیاه

یه حانمی دادو بیداد کرد سر یه موضوع دیگه جار کرد واکسن بچشو نزدن 

من بخاطر ازمایش مجبور بودم دیگه بعد از اون نرفتم 

میدونم حماقت کردم باید فیلم میگرفتمو تو فضای مجازی منتشر میکردم اما امان از افسردگی و درد بیماری بچه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگه نی نی سایت بود من هم می گفتم و مشورت می گرفتم بالاخره ی پدر آمرزیده تجربه داره و کمک میکنه. من ...

عزییزدلمم چقدرناراحت شدم..منم خیلیی ازین مشکلات داشتم همشو به همسرم میگفتم چندباری همسرم اومد بعددیگه بقیه همکارای مرد معمولا سن بالاهه جای پدری هواسشون بود به همسرمم گفتن خیالت راحت هواسمون هست...چندبارم خودم بامراجعه کننده های اقا دعوا کردم حدشونو بدونن اماین سری نمیتونستم به همسرم بگم چون همکارشه و خودم مدام نمیخواستم قبول کنم و نوشتم که همه بگن توهمته نه چیز دیگه...اره عزیزم حقوق میگیریم چطور؟

بخدا تستاش هست اون روزا بخاطر بیماری پسرم افسروگی داشتم زایمانم که کرده بودم همسرم انقدر ناراحت بود& ...

خدانگذره ازش...اگه اسم اون خانومو بدونی و بخوای ازش شکایت کنی بخاطرحقت میتونم راهنماییت کنم عزیزم..هیچ وقت نزار تواینجورمکانا بهت زور بگن اونا وظیفشونه کارشونو درست و بااحترام انجام بدن حقوقشو میگیرن مجانی که کار نمیکنن

عزییزدلمم چقدرناراحت شدم..منم خیلیی ازین مشکلات داشتم همشو به همسرم میگفتم چندباری همسرم اومد بعددیگ ...

مردها از زنان قوی و سرسخت که راه نمیدن و سرشون بکارشونه خوششون میاد

حقوقتون خوبه؟

آخه ی جوری رفتار می کنن انگار مجانی کار می کنن  

خدانگذره ازش...اگه اسم اون خانومو بدونی و بخوای ازش شکایت کنی بخاطرحقت میتونم راهنماییت کنم عزیزم..ه ...

میتونم برم بپرسم با همسرم مشورت کنم 

اگر ایشون هم موافق بود حتماااااا همین تاپیک مزاحمتون میشم ممنونم😍😍😍😘😚😘😚

مردها از زنان قوی و سرسخت که راه نمیدن و سرشون بکارشونه خوششون میاد حقوقتون خوبه؟ آخه ی جوری رفتار ...

ای بابااا خواهر خیالت راحت اگه مجانی بود اونجاتارعنکبوت میبست...حقوق کارمندی دیگه تازه ماکه قراردادی هستیم فعلا جونمونو درمیارن تا حقوق کاملو بدن اماخب خداروشکر چاره نیست اینهمه درس میخونی که یجابتونی رشته مورد علاقتوکار کنی دیگه مجبوری بسازی...اماکلا بیمارستان از نظر حقوقی بهتره اماخب کارش سنگین تره برایهمین مرکز بهداشت انتخاب کردم که یکم پشیمونم

میتونم برم بپرسم با همسرم مشورت کنم  اگر ایشون هم موافق بود حتماااااا همین تاپیک مزاحمتون م ...

عزیزدلم خوشحال میشم کمک کنم...ازین به بعد باهاتبد رفتار کردن بگو میرم دانشگاه شکایتتو میکنم راهشم بلدم..بدونه میدونی دهن کثیفشو میبنده..ادم شرمش میاد بگه همکاره بااین جور ادما

ای بابااا خواهر خیالت راحت اگه مجانی بود اونجاتارعنکبوت میبست...حقوق کارمندی دیگه تازه ماکه قراردادی ...

برو بیمارستان 

جای پیشرفت داری

همسرتون هم که پزشکه

ایشون بیمارستانه یامطب داره

برو بیمارستان  جای پیشرفت داری همسرتون هم که پزشکه ایشون بیمارستانه یامطب داره

سال اخره عزیزم...انشاالله که بتونم برم اما شیفتاش واقعاااا سخته و ازون ورم اصا پذیرشا خیلی خیلی کم شده حتی طرحم دیگه نمیگرن منم چون تازه منتقل شدم سخت قبول میکنن..هرچی خدابخواد