2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم سعی کن ی مدت خیلی جدی برخورد کنی باهاش اصلا با خنده....حرف نزن طوری رفتار کن که اگه فکرو خیالی هم تو سرش هست بیوفته یا مثلا پیش دوستات بگو خواستگار خوب داری قراره باهم آشنا بشید ازدواج کنید بزار بگوشش برسه از سرش بیوفته هیچ وقت حتی 1ساعت با مردی که زن داره وارد رابطه نشو حتی تو فکرو خیالت

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

اگه زنشو دوست داره چرا به تو توجه داره و اگهم واقعا چنین چیزی بود شما محکم بگید متاهل هستین و در شان ایشون نیست 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
گولاخ تموم شد  😂

فک نکنما🤔🤔🤔🤔

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

۱_لطفا شما که تو مرکز بهداشت کار میکنی مادرا که میان خوش اخلاق باشید(قطعا شما هستی، حقیقتش دلم پر بود از رفتار زشت مرکز بهداشت خودمون)

۲_ کوچکترین توجهی به اون آقای دکتر مثلا متشخص نکنید، حتی اجازه ندید همکاراتون حرفش رو بزنن، چون ناخودآگاه ذهن شما درگیر یه امربسیار زشت و غلط میشه.

۳_ شاید ایشون منظوری نداره و توهم ذهن شما و همکاراتون هست.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه بابا ما همه چیز بزرگ میکنیم کلا خانم ها عادت دارن بگن اگر گفت سلام یعنی اوه اوه من میخواد 😂😂

نه خب ممکنه  خیالات سراسر باطل داره ازاینچیزا  خیلی  پیش میاد  به شغل هم مرتبط نیست . گاهی  شیطون بجلدشون میره  و کوتاه مدت  افکاری درگیرشون میکنه. زنو مرد هم نداره. .