2777
2789
عنوان

گاهی حس میکنم پزشکمون بهم حس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چقدر مردای سبک و بی جنبه ای داریم تو ایران. اخه این فرهنگیه. حالم از این زندگی به هم میخوره. هیچیمون درست نیست. محل کار مگه جای هرزگیه. عزیزم خیلی مواظب خودت باش این یارو با ادا و اطوارش ابروتو تو محل کارت نبره. اصلا باهاش گرم نگیر. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون
دیگه هرچی بگه  اصل مطلب همین بود😂

فعلا که رفته سرکارش 

تاپیک زد و رفت جای همکاراش والا

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

مثلا وسط بیمارددیدنش صدام میکنه و مثلا میگه خانوم فلانی خوبی؟یا صداتون نمیومد(چن من کلا خیلی با بچه های کوچولی که میان حرف میزنم یا باهمکارخانومم حرف میزنم میخندونمش یا میخندم)یا مثلا میگه برات ازین شیرینا اوردم برات..یا یهو میگه قهوه دوست داری؟اگه داری فردا یه فلاکس بیارم...یا توی روز چندبار میا تو اتاقمون و وقتایی که مرخصیم همکارا تاحالا چندبار گفتن که خانم فلانی نیستی دکترم زود میره خونه..یا دکتر هم میره اتاق فلانیاا..بعد دکترم باخنده میگه میرم فلانی(فامیلیم)منو مسخره کنه و بخنده و برم...همیشه همکارام میگن مامیشناسیمت وگرنه فک میکردیم دکترعاشقته ..یا میگن نمیدونیم چرا دکتر همش دور و بر اتاق فلانیاست اینهمه بقیه چهل قلم ارایش و ناز و ادا دارن دکتر نگاهشونم نمیکنه شماکه سرت توکار خودته همش دوست داره دکترتواتاق شما باشه...

اسی جون خودتم که متاهلی؟؟چطور به خودت اجازه میدی همچین حرفی رو به زبون بیاری؟؟حالا هرچه قدر هم دکتره بهت توجه کنه اصلا نباید یه لحظه فکرشو میکردی که اررررره دکتر بهم نظر داره.بنظرم اصلا هم دکتر متشخصی نیست،برعکس خیلی هم هرزه است که هم متاهله هم به خانم متاهل نظر داره

اگه این فکرا تو ذهن ات و نمیتونی از ذهنت خارج کنی بهتره محل کارت و عوض کنی 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اسی جون خودتم که متاهلی؟؟چطور به خودت اجازه میدی همچین حرفی رو به زبون بیاری؟؟حالا هرچه قدر هم دکتره ...

عزیزدلم اینجا برای این مینویسم که قضاوت نشم مثل جایی که ادم راحت حرفسشو بزنه...ازبقیه راهنمایی بگیره وگرنه خدایی نکرده نه من قراره ازراه بدر بشم نه بخام گولی بزنم یا بخام دلی ببرم ازکسی عزیزم وگرنه چراباید بیام اینجا اینارو بگم

تازه هم شما متشخصی هم دکتر هم شما گرم نمیگیری با کسی هم....جل الخالق واقعا همسراتونم دلشون خوشه طر ...

خدا ازتون بگذره که راحت قضاوت میکنید..اصلانیازی ندارم توضیح بدم یا قانعت کنم خداروشکربا قضاوتت گناهای منو پاک میکنید:)

عزیزدلم اینجا برای این مینویسم که قضاوت نشم مثل جایی که ادم راحت حرفسشو بزنه...ازبقیه راهنمایی بگیره ...

شما سعی کن بهش بی محلی کنی یا رفتارت و نسبت به اون کنترل کنی و کمتر کنی به حرف های دور و بری هام اهمیتی نده

خب دوست عزیز الان انتظار قضاوت نداری میخوای تایید کنیم شما وهمکارا ودکتر متعهد رو؟

هرجورراحتین...شماهیچی ازمن نمیدونین منم اگه دنبال توجه بودم یا عشوه گری کرده بودم یا چیزی احمق نبودم بیام اینجابنویسم که حرف بشنوم..صرفادردودل دوستانه است بازم هرجورراحتین خداخیرتون بده

خدا ازتون بگذره که راحت قضاوت میکنید..اصلانیازی ندارم توضیح بدم یا قانعت کنم خداروشکربا قضاوتت گناها ...

اره جات تو بهشته

هرکار دلتون میخواد میکنید و جار میزنید و بعدم بقیه رو از قضاوت میترسونید

قطعاهر زنی تو زندگیش بوده که مورد این توجهات از طرف کسی قرار بگیره

اما برخوردش چطور بوده؟

متاسفم