2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست
دختر خوشگل واقعاا اگه انقدر بی لیاقته اگه شخصیتت رو خرد میکنه یا یه کاری من خودشو اصلاح کنه یا لطفا ...

تا باهاش حرف میزنم میگه تو متوجه نشدی من منظورم فلان بود این نبود 

میگم مگه نگفتی من ازت بچه نمیخوام گفت منظورم اینه تا فلان اخلاقتو درست نکردی من ازت بچه نمیخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا باهاش حرف میزنم میگه تو متوجه نشدی من منظورم فلان بود این نبود  میگم مگه نگفتی من ازت بچه ن ...

اوایل نامزدی ممکنه همدیگر رو کمتر بشناسین از حرفا سوبرداشت بشه

راحت راجب هزچیزی ک ناراحتت میکنه حزف بزن تا سوتفاهم نشه

یادم تورو فراموش..

من سر دخترم خانواده شوهرم هی میگفتن از پس بچش بر نمیاد تک دختره بچه شو نمیتونه بزرگ کنه میکشتش هر شب مادر شوهرم تا دو ماه میومد واسه بازرسی تو در و همسایه و فامیل غیبت میکرد که میترسم کاش خودم بزرگش میکردم ،الان خودش 11تا نوه داره یکی از یکی بدتر دخترش بعد من با وجود یه پسر هشت ساله زایمان کرد دختر اورد دخترش دو سالشه نمیتونه مراقب باشه هر روز مریضه ،دخترای دیگشم بچه هاشون یا مریضن یا بی ادبن و  فحش میدن یا خیلی چیزای دیگه خدارو شکر تنهای بزرگش کردم با وجود رفلکس و بد غذا بودنش الان همه از من تجربه میخوان تا حالا که سه سالشه نذاشتم سوزن دس دخترم بره یا سرما بخوره همش حسرت به دل شدن 

الان شرایط جوری شده که بیشتر آدمها فقط دل میشکونن،،نه حرمتی هست نه ارزشی،،،قبلا طرف می‌گفت من قیافم ...

راست میگی😂😂 به خاله شوهرم گفتم پوستم تغییر کرده چندوقته تقویت میکنم اخم کرد دهنشو کج کرد پشتشو کرد بهم

مادرشوهرم بدترین حرف رو بهم زد، شوهرم از زن سابقش یه پسر داره من بچه خودمو سر نه ماه از دست دادم مادرشوهرمم بهم گفت اشکال نداره بچت مرد بذار شوهرت پسرشو ناز کنه به جاش

من سر دخترم خانواده شوهرم هی میگفتن از پس بچش بر نمیاد تک دختره بچه شو نمیتونه بزرگ کنه میکشتش هر شب ...

خدا برات حفظش کنه

اتفاقا  اونایی که تجربه ندارن و همه میگن نمیتونه به بهترین  نحو ممکن بچشونو بزرگ میکنن چون همه ی تلاششونو میکنن