2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همه این حرفارو پدرشوهرو مادرشوهرو کلا خاهربرادراش همه میگن که سنش داره میره بالا و ۳۰ سالش شد ...

منم سقط داشتم اما فوری تا باردار شدم بهشون گفتم. اینجور حپاقل یه کم بی خیالم شدن. شوهر من۳۶سالشه

حرفایی که تو دعوا میگن و نباید جدی بگیری منم نامزدم خیلی شاخ شده بود چهار روز ولش کردم تازه فهمیدم چ ...

تو دوران آشنایی گفت زبونم تلخه 

انسانه مهربونه ولی حرفاش منو دیونه کرده و میگه تو حرفای منو خوب متوجه نمیشی و این حرفشم عصبیم میکنه

من تو دوران راهنمایی لاغر و زشت بودم بعد زن عموم و خواهرش خونمون بودن یه روز خواهرش همسن منه ولی تپلتربود ۳تایی نشسته بودیم بعد خواهرش بهم گفت چقد زشتی شبیه میمونایی خیلیی دلم شکست ولی به رو خودم نیاوردم و سال به سال خوشگلتر شدم هم قد بلندتر ازون هستم الان هم خوشگلتر و خوش اندامتر اون کوتوله خپل مونده ولی هنوز که هنوزه حرفشون یادم نرفته 

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
دلم نمیاد اخه 

پس اگ اینقد عاشقشی نباید حرفاشو ب دل بگیری،تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که ...

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
منم سقط داشتم اما فوری تا باردار شدم بهشون گفتم. اینجور حپاقل یه کم بی خیالم شدن. شوهر من۳۶سالشه

باز اینجوری میگن تو مشکل داری و ازین حرفا

کلا هرچی بشه یه حرفی دارن برا گفتن برا همین زیادبه حرفاشون فکر نمیکنم و اهمیت نمیدم

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹