2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همه این حرفارو پدرشوهرو مادرشوهرو کلا خاهربرادراش همه میگن که سنش داره میره بالا و ۳۰ سالش شد ...

منم سقط داشتم اما فوری تا باردار شدم بهشون گفتم. اینجور حپاقل یه کم بی خیالم شدن. شوهر من۳۶سالشه

حرفایی که تو دعوا میگن و نباید جدی بگیری منم نامزدم خیلی شاخ شده بود چهار روز ولش کردم تازه فهمیدم چ ...

تو دوران آشنایی گفت زبونم تلخه 

انسانه مهربونه ولی حرفاش منو دیونه کرده و میگه تو حرفای منو خوب متوجه نمیشی و این حرفشم عصبیم میکنه

من تو دوران راهنمایی لاغر و زشت بودم بعد زن عموم و خواهرش خونمون بودن یه روز خواهرش همسن منه ولی تپلتربود ۳تایی نشسته بودیم بعد خواهرش بهم گفت چقد زشتی شبیه میمونایی خیلیی دلم شکست ولی به رو خودم نیاوردم و سال به سال خوشگلتر شدم هم قد بلندتر ازون هستم الان هم خوشگلتر و خوش اندامتر اون کوتوله خپل مونده ولی هنوز که هنوزه حرفشون یادم نرفته 

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
دلم نمیاد اخه 

پس اگ اینقد عاشقشی نباید حرفاشو ب دل بگیری،تو دعوا حلوا پخش نمیکنن که ...

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
منم سقط داشتم اما فوری تا باردار شدم بهشون گفتم. اینجور حپاقل یه کم بی خیالم شدن. شوهر من۳۶سالشه

باز اینجوری میگن تو مشکل داری و ازین حرفا

کلا هرچی بشه یه حرفی دارن برا گفتن برا همین زیادبه حرفاشون فکر نمیکنم و اهمیت نمیدم

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹