2777
2789

تکلیفشون مشخصه پارتنر یا شوهر مثل خودشون پیدا میکنند 

من خیلی ناراحتم که هیچکس مثل خودم نیست ما دخترای عادی تنها بمونیم کمتر اذیت میشیم 

هیچ پسری نیست در عین حال که آدم اروم و خوب و بافرهنگیه اهل دراگ و سیگار و قلیون و تاتو و دختر بازی نیست غیرمذهبی باشه و اجازه بده مثل آدم لباس بپوشم

همه یا میخوان تو پارچه بپیچنم یا برهنه باشم 

فکر نکنم هیچوقت ازدواج کنم اینجوری 

یعنی اینقدر عجیبه یکی که متدین نیست دنبال ادم با حد و مرز بگرده؟ مگه اخلاقیات خوب حتما باید با مذهب ترکیب بشه

من محجبه ام و مذهبی همسرم عادیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

میفهمم چی میگید، من دوست مثل شما دارم، و شدیدا بهتون پیشنهاد میکنم یه راهی رو انتخاب کنید

پسری که خط قرمز داره اگر محجبه میخواد یعنی اونقدر دلیل قانع کننده داره که میخواد

همونطور که مثلا دختری که مذهبیه میگه پسر چشم پاک میخوام(قصدم مقایسه نیست فقط مثاله) اونقدر دلیل قانع کننده داره که میخواد

دنباله همون خط قرمزهایی که دارید برید، مطالعه و تحقیق کنید، میتونید انتخاب کنید قطعا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀