2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست
باید میگفتی پس خوب که جای شوهر خودت نیستی

خیلی دلم شکست

من چادریم و یه تارموم پیدا نیس حالا

بهم گفت بی حجاب،همه از بی حجابیت حرف میزنن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم چند شب پیش گفت من از اولم دوست نداشتم

منم گفتم چهم دردیم

و شوهرم همیشه میگه تو منو دوست نداری اگ خودکشی هم کنم باور نداره

واقعا اینهمه فداکاریو وفاداری رو نمیبینه

دلم میگیره از حرفش

میگه کاش ۱۰درصده از دوست داشتنه منو داشتی

A A
شوهرم ودخترم  بهم گفتن چاقالو😄😄😄😄😄 ببخشیدامیدونم دلت پره ولی حرفای اونابه ....نباشه من ان ...

بچه داداشم 3 سالشه امشب بهم گفت عمه چقدر زشتی تخریبم کرد اصلااا😁😣

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
عزیزم به دل نگیر. من روزی نیست که خواهر شوهرو مادر شوهر و پدرشوهر این حرف رو نزنن همش میگن سنش داره ...

متنفر شدم ازش. خودش تازه ازدواج کرده.دوست دارم یروز کارش بجایی برسه که یکی از فامیلای شوهرش این حرفو بهش بزنه

چون من بچم فوت شده و بعدش هنوز نتونستم باردار شم.خیلی دلم میشکنه.نمیتونم خودمو کنترل کنم

وای خداااا  من چقد خوجلم     
حرفایی که زنی که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد بهم زد. مث پتک هنوزم توی سرم هستن

الهیییی چقد بد  

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
بچه داداشم 3 سالشه امشب بهم گفت عمه چقدر زشتی تخریبم کرد اصلااا😁😣

آی بچه پررررررو😄😂😄😂😄میگفتی زشت خودتی😜

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
متنفر شدم ازش. خودش تازه ازدواج کرده.دوست دارم یروز کارش بجایی برسه که یکی از فامیلای شوهرش این حرفو ...

ای خدا چقدناراحت شدم

الهی که بیای خبربارداریتو بدی عزیزم

💕💕

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
خیلی دلم شکست من چادریم و یه تارموم پیدا نیس حالا بهم گفت بی حجاب،همه از بی حجابیت حرف میزنن

عجب اینا رو خدا باید جوابشونو بده. نگران نباش انچنان جواب حرفاشو بگیره که خار و خفیف و پشیمون بشه. طوریکه خودش بفهمه هرچی به سرش میاد مال کدوم حرفاشه

مادرسوهرم بهم گفت من بجای پسرم بودم از پله ها پرتت میکردم پایین دیه تم مینداختم جلوت منم سکوت کردم

میگفتی نترس خون تو توی رگهاشه

چ کوته فکره

بهش فکر نکن معلومه از شوهرش عقده داره بیچاره

A A