2777
2789

سلام من پرم پر از حرفای دردناک از مادر و خواهرم و البته همسرم که الان تو عقدیم 

کلیکسون دارم برای خودم

هی مرورشون میکنم چیکار کنم که مثله امشب انقد بهمم نریزه؟

دلم خیلی شکسته از دست حرفاشون 

شما چی تا حالا دردناکترین حرفی که به شما زدن چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی تو اومدی خنده از خونه ما رفته(پدرشوهر ایکبیریم بهم گفت)😒😕😞

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

حرفو نمیدونم 

ولی وقتی نوجوون بودم دم مسجد پای باجه تلفن بودم 

چندتا پسرم اونور بودن فک کنم میخواستن منو اذیت کنن

یه مرده اومد دست منو کرفت هل داد یعنی برو 

هیچ وقت فراموش نمیکنم خدا ازش نگذره من نمیبخشمش چون کارش خیلی بد بود و من اذیت شدم

عزیزم همه‌ی حرفا ، برخوردا ، همه چیزهایی ک اذیتت کرده رو بنویس ، کامل .. اولش ممکنه مسخره باشه وسطاش گریه هم بکنی اخرش ک دلت سبک شد پارش کن بریز دور ، خیلی ب اروم شدنت کمم میکنه

وقتی ذهنت میره سراغ این خاطرات و حرفا ک اذیتت میکنه خودت رو مشغول چیز دیگه کن   ، ب چیز های مثبت فکر کن

یادم تورو فراموش..

شوهرم ودخترم  بهم گفتن چاقالو😄😄😄😄😄

ببخشیدامیدونم دلت پره ولی حرفای اونابه ....نباشه من انقدرحرف شنیدم ازمادرشوهرواطرافیان که دیگه پوست کلفت شدم اوایل اهمیت میدادم خودم اذیت میشدم مدام جنگ اعصاب داشتم باشوهرم ولی الان 10ساله دیگه به ...حساب نمیکنم حرفاشونو.روابطم روباهاشون به حداقل رسوندم ماهی یه باراونم درحددوسه ساعت میرم شب نشینی ومیام دیگه راحت شدم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اونقد خودتو قوی کن،واونقد ب خودت و حرفاتو کارات اعتمادداشته باش،ک حرف هیچکس نتونه بِهَمِت بریزه،حالاهم اصلامهم نیست حرفاشون مهم خودتی و ذهنت ک باید آروم باشه ب جهنم بزارهرکی هرچ دلش میخابگه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خواهر شوهرم بهم گفت موهای داداشم داره سفید میشه کی بچه میاری😔

عزیزم به دل نگیر. من روزی نیست که خواهر شوهرو مادر شوهر و پدرشوهر این حرف رو نزنن همش میگن سنش داره میره بالا موهاش داره سفید میشه. نمی دونن دل خودمون پر از درده.

بهم گفتن تو از دستی به بچت شیر ندادی و شیر خشکی شد ای خدا باز اشکم اومد منی که با سز با اون شرایط با شقاق سینه بازم شیر میدادم ولی....

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.