2777
2789
عنوان

دردناکترین حرفی که به شما زده شده چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 105 پست

کلابهتره آدم از همه خیلی انتظار نداشته باشه و بدونه ک هر کسی دست خودشه و مانمیتونیم یکیو مجبور کنیم ک همیشه حرفای خوب بزنن. اونقدر زندگی سفتت میکنه که دیگه به این راحتی نمیشکنی عزیززمم..

از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهرم بهم گفت موهای داداشم داره سفید میشه کی بچه میاری😔

میگفتی هر وقت مطمین شدم بچم بی عمه شده،والاچ فضول شدن مردم اه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ای خدا چقدناراحت شدم الهی که بیای خبربارداریتو بدی عزیزم 💕💕

فدای تو ایشالله هرکی چشم انتظاره به حق امام حسین و حضرت ابوالفضل خدا دامنشو سبز کنه

وای خداااا  من چقد خوجلم     
خدا شفاش بده آمین

الان میگم شفا نمیده بلکه بمیره راحت بشم درصورتی که من انقدر سنگ دل نبودم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
میگفتی نترس خون تو توی رگهاشه چ کوته فکره بهش فکر نکن معلومه از شوهرش عقده داره بیچاره

حالا ازین‌ خانوم جلسه ای هاس

چقدر من فکرمیکردم آدم خوبیه و ایمان داره.همش تظارهردروغ

خواستم بگم بسر خودت و دخترات بیادالهی

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

الان شرایط جوری شده که بیشتر آدمها فقط دل میشکونن،،نه حرمتی هست نه ارزشی،،،قبلا طرف می‌گفت من قیافم قشنگه،،؟؟؟مبگفتیم تو خیلی قشنگی تو ماهی(بااینکه زشت بود)

الان زول میزنن میگن،،،شکل میمونی !!!! خیلی رک و واضح

بعدش می‌دونی چیه؟؟اینکه مخاطب میگه من حرف بدی نزدم واااا،چقدر دل نازکی 😵😵

مادرسوهرم بهم گفت من بجای پسرم بودم از پله ها پرتت میکردم پایین دیه تم مینداختم جلوت منم سکوت کردم

میگفتی تو غلط میکردی با شوهرم کصافت عقده ای دختر دسته گل مردمو میگیرن بعد عقده هاشونوخالی میکنن

😜

هرکسی به نوعی دل مارومیشکنه...خداروشکرتنوع زیاده خسته نمیشیم

تیروعیدگرفتم چنسال پیش خیلی لاغروداغون شدم به شوهرم گفتم خیلی باهام سردشدی دعوامون شدواخرش گرفتتم بروم جلواینه گفت ببین خودتو میبینی هیچی نداری اسکلتی چی توزونکاکنم 😖 بدجورداغون شدم بدجورنفرینش کردم تاالان هرچی میشه میگه تونفرینم کردی میدونم اماهیچوقت فراموشم نشد...ادماتوعصبانیت هرجی دلشون بخوادمیکن بعدمیگن جدی نگیرهزاربارم به غلط کردن بیفتی هیچوقت یه زن این حرفاروفراموش نمیکنه.....

میگفتی تو غلط میکردی با شوهرم کصافت عقده ای دختر دسته گل مردمو میگیرن بعد عقده هاشونوخالی میکنن

اره با منت و موس موس

میان ادمو میبرن بعدش اینجوری میگن

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

یه زمانی خیلی حرفا شنیدم و شکستم ولی الان هرچی فکر میکنم هیچکدوم از حرفاشون اذیتم نمیکنه حتی یادم نمیاد. اون افرادو از زندگیت بنداز بیرون

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

باپدرشوهرم بحثم شدگفت بریدبابا،شماشاخ وبرگ ندارید😢من دایی ندارم ،عموهم ندارم،خودش چندتاپسرداره،هشت نه تابرادر داره،همون وقت نفرینش کردم گفتم انشالاه شاخ وبرگات بریزه که اینجوری غره نشی ،هیچوقت یادم نمیره،این نفرین تاعمردارم توقلبمه😔

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
آی بچه پررررررو😄😂😄😂😄میگفتی زشت خودتی😜

فداش بشم من😍میگم بهش بیا شلوارتو بپوشونمت میگه بروبابا تو شلوار خودتو بتونی بپوشی خیلیه😦😁

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁