کلابهتره آدم از همه خیلی انتظار نداشته باشه و بدونه ک هر کسی دست خودشه و مانمیتونیم یکیو مجبور کنیم ک همیشه حرفای خوب بزنن. اونقدر زندگی سفتت میکنه که دیگه به این راحتی نمیشکنی عزیززمم..
از دست دادنِ هر انسانی که از دست می دادم آزاردهنده بود. گرچه اکنون متقاعد شده ام که هیچکس کسی را از دست نمی دهد؛ زیرا هیچکس مالکِ کسی نیست. این تجربه ی مهمِ آزادی ست
الان میگم شفا نمیده بلکه بمیره راحت بشم درصورتی که من انقدر سنگ دل نبودم
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
الان شرایط جوری شده که بیشتر آدمها فقط دل میشکونن،،نه حرمتی هست نه ارزشی،،،قبلا طرف میگفت من قیافم قشنگه،،؟؟؟مبگفتیم تو خیلی قشنگی تو ماهی(بااینکه زشت بود)
الان زول میزنن میگن،،،شکل میمونی !!!! خیلی رک و واضح
بعدش میدونی چیه؟؟اینکه مخاطب میگه من حرف بدی نزدم واااا،چقدر دل نازکی 😵😵
اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁