2777
2789

اذیت نمیشین ؟من دیگه خیلی سختمه اصلا وایمیستم کلی اذیت میشم... پایین و کشاله رانم درد میگیره و کمرمم خسته ه میشه درد میگیره 

ظرف شستن غذا درست کردن... اینا 

کسی هست دوقلو باردار باشه ؟مال من دوقلو... میخواستم ببینم این همه درد و خستگی علتش دوقلوییه یا برا تک قلو باردارا هم همینقدر سختی هست و کلا طبیعیه؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استراحت مطلقم نمیتونم کار کنم اصلا درد که همه جام درد میگیره

یعنی کارا رو کی میکنه؟ 

منم خسته میشم خیلی.حتی وقتیم که میخوابم باز اذیتم

منم که موقع خواب عذاب میکشم.. هم خود خدابیدن که از دست درد و شونه درد و درد کمر و.... تکرر ادرار و... هزار بار بلند شدن

من الان باردار نیستم ولی اون زمان،تا آخر ماه ۹ خودم همه کارهامو میکردم،حتی سرویس بهداشتی و... هم خودم خم میشدم و میشستم. ولی دوقلو باردار نبودم یا استراحت مطلق نبودم. شاید سختی کار واسه شما بخاطر دوقلویی هم باشه.

یعنی کارا رو کی میکنه؟ 

هیچکس خونمون ترکیده از کثیفی

همسرم اگه وقت کنه کمک میکنه که اونم دیر میاد

به همه گفتم کسی نیاد خونمون

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
منم که موقع خواب عذاب میکشم.. هم خود خدابیدن که از دست درد و شونه درد و درد کمر و.... تکرر ادرار و.. ...

واقعا سخته.من سمت راستمم کبودشده خیلی دردمیگیره.تازه وقت خواب هم که میشه شروع میکنه شیطونی کردن.دیشب ازساعت3تا6قشنگ هِی وول خورده چشم رو هم نذاشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
منم که موقع خواب عذاب میکشم.. هم خود خدابیدن که از دست درد و شونه درد و درد کمر و.... تکرر ادرار و.. ...

تو تاپیک دوقلو ها برو

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

سلام من به تازگی پنج ماهو  پر کردم رفتم تو شیش ماه  درد ندارم  اما خب طبیعتا  استراحت  را بیشتر  دوست  میدارم  شوهرمم  خیلی  کمک  میکنه  مثلا  ظرف  هارو  میشوره  کلا  هوامو  داره  آخه  من خیلی  ضعیف  و لاغرم  الان  پنجاه  کیلوام  قبلا  47 بودم  الانم  خیلی  افسرده  و ناراحتم  که  چرا  من  همیشه  لاغر  و بی اشتها  هستم  حتی  تو  بارداری  آخه  اصلا  دلم  نمیخاد  بچم  ضعیف  باشه  مثل  مامانش  نی  قلیون  نشه  

من بهارم که جهان از نفسم خندان است
هیچکس خونمون ترکیده از کثیفی همسرم اگه وقت کنه کمک میکنه که اونم دیر میاد به همه گفتم کسی نیاد خون ...

خوش به حالت.. باز کمک میکنه اگه برسه. شوهر من وقت هم داره ولی دست نمیزنه.. حتی اگه ازش بخوام بهانه میاره... دیروزبهش گفتم هویج ها رو اب بگیر بخورم هیچی نیست من بخورم.. نکرد.. به جاش گزفت از ساعت 6 تا ده شب خوابید...