2777
2789

۱‌_ شاغل رسمی همراه با پروانه ی کسب یا فیش حقوقی 

۲‌_ شاغل غیررسمی ، کار برای کسب و کار های کوچیک و بدون فیش حقوقی و مزایا ، یا فریلنسر مثل انلاین شاپ یا تدریس خصوصی و ....

۳_ مادر یا خانه دار 

۴_مرد بیکار

نظرسنجی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو نداره چرا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

شماره یک 

بزودی اگه خدا بخواد خارج میشم ازش

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
نه چون زن اگه بیکار باشه ، حداقل خانه داری و کارای خونه باها‌شه ، پس بیکار حساب نمیشه ولی مرد اگه کا ...

دختری که مجرده بیکار حساب میشه دیگه. حتی سنش هم زیاد ممکنه باشه.

شماره یک بزودی اگه خدا بخواد خارج میشم ازش

چرا اخه 

من گزینه ی دو هستم ، دلم میخواد بیام تو یک 

اخه نه منو شاغل حساب میکنن و نه میتونم وام بگیرم . میگن تا پروانه کسب یا فیش حقوقی نداشته باشی با ادم بیکار فرقی نداری 😑