2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
ممنون از همتون ،،هیچکس از مشکلمون اطلاع نداره ک بخوام بهشون بگم و درد دل کنم ،فقط اینجا رو داشتم ک ب ...

دوست خوب و عزیزم من یه تاپیک اینجا خوندم که یه خانومی بعد از چند ین بار ای وی اف که ناامید شده بود ماه بعد بدون دارو و یا حتی ای وی اف به طور طبیعی باردار شده بود 

یه خانومی هم هزینه ای وی اف رو نداشته بعد تو اینترنت خونده بود از قطره ویتاگنوس یا قرص ویتاگنوس استفاده کرده بود و مادر شده بود 

رازیانه و قرص یا قطره ویتاگنوس رو حتما امتحان کن به خدا اعتماد کن و امضای منم بخون هیچ وقت از رحمت خدا ناامید شو نازنین بانو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

من خودم یه بار سقط داشتم و یک ساله منتظرم دا ان شاء الله به حق این ماه عزیز به همه کمک کنه و حاجت روا بشن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مشکل شمارو دارم  غربالگری اولش دخترم نرمال بوده حالا ازمایش دادم چون وزنش موقع تولد ک ...

ببر من همین الان از ازمایشگاه اومدم باور میکنی داشت ازش خون میگرفت خودمم گریه کردم دو نفر داشتن منو اروم میکردن به خدا میخام بمیرم

عزیز دلم اصلا ناراحت نشو همین شوهرت دلش شکسته بحق مولودهای عزیز این ماه سال آینده ماه شعبان بدون دکتر ودرمان وآی وی اف وهمچی  کوچولتو بغل می گیری بدان خدای متعال برهر چیزی قادر وتوانا است

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

خدا رو هزاران مرتبه شکر میکنم که تونستم باivfباردار بشم اگه این روش نبود تا اخر عمر حسرت به دل میموندم

خدا خودش درد داده درمونشم داده. گریه نداره که اگه میگفت با هیچ روشی باردار نمیشی چیکار میکردین. 

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
من خودم یه بار سقط داشتم و یک ساله منتظرم دا ان شاء الله به حق این ماه عزیز به همه کمک کنه و حاجت رو ...

چقدر امضات حالمو بهتر کرد من الان یک ماه از چهارمین سقطم میگذره یعنی امیدم زیر صفره 

سلام استارتر عزیزم ،یکی از همکارام بعد از ۷سال به روش طبیعی باردار شد فقط طب سنتی تونست جواب بده بعد ...

عزیزم میشه دکترشون رو معرفی کنید

عشق کوچولوی من 18 دی 92 دامنم رو سبز کرد...:* 
ای بابا منم دیر دیر پری میشم دوماه یبار هنوز دکتر نرفتم نکنه منم اینجورم . از کجا متوجه شدی عفونت دا ...

من عفونت ندارم عزیزم من ذخیره تخمدانم کم شده ،ازمایش amh و fsh و lh ,,در اصل میزان ذخیرت رو amh نشون میده ،طبق سونو هم میشه فهمید 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
عزیز دلم اصلا ناراحت نشو همین شوهرت دلش شکسته بحق مولودهای عزیز این ماه سال آینده ماه شعبان بدون دکت ...

ممونم ایشالله 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
چقدر امضات حالمو بهتر کرد من الان یک ماه از چهارمین سقطم میگذره یعنی امیدم زیر صفره 

عزیزم خدابزرگه ،ایشالله خدا ب دلهای شکسته ما هم نظری کنه 

خداروشکر ک مشکلشون حل شده ،من ب هیچ کس نگفتم مشکلمون رو و برام سخته ک کسی بفهمه،دیگه اینکه دکت ...

اصلا کسی نمیفهمه این کارو کردین.بعدشم از کسی قرض کنین یا وام بگیرین سریع تر دست به کار شین فقط

والا من که هر کی آی وی اف کرده دیدم باردار شده حتی خواهر شوهرم ۳۰ در صد چیه🤔

خواهر من هر دو تا لوله هاش کاملا با عفونت بسته شده بود ، همین دکتر افلاطونیان بیمارستان مادر یزد رفت ...

وای چقد خوب عمل چی انجام دادن براش؟منم جف لوله هامه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪