2777
2789

اصلا می بینم چ دانش اموزهای قوی ای که مجبور شدن پشت بمونن یا زمانیکه من برا تیزهوشان اماده میشدم سوالات ریاضی و شیمی و فیزیک علوم وحشتناک سخت بود جدی نمیشد حلشون کرد و نتونستم تیزهوشان قبول بشم 

و فکرمیکنم برای قبولی پزشکی حداکثر ۶ سال باید پشت کنکور باشم یعنی ۲۴ سالگی پزشکی قبول بشم 

فرد باهوشی هم تیستم که بگین از پسش برمیای 🤦‍♂️

نمیخوام ناامیدت کنم ولی آره واقعااا سخته باید ترکیبی از استعداد ذاتی،تلاش شدید برنامه ریزی حرفه ای و شرایط خاصی از اتفاقات عادی زندگی همه باهم درست اتفاق بیفتن تا موفق بشی !

نمیخوام ناامیدت کنم ولی آره واقعااا سخته باید ترکیبی از استعداد ذاتی،تلاش شدید برنامه ریزی حرفه ای و ...

من استعدادش رو ندارم.تلقین نمیکنم از دبستان اینجوری بودم هم مطالب رو سخت حفظ میشم هم اینکه داخل سوالات تحلیلی به مشکل برمیخورم ولی عاشقم 

ادم عاشق تا به هدفش نرسه ول کن نیست هدف منم پزشکیه 

ولی میدونم دیرتر از بقیه به هدفم میرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امیدوارت میکنم که درسته سخته ،درسته بین این همه داوطلب ی سریا هوشی دارن که همه ندارن ،و خیلی خیلی پوئنای دیگه

ولی باید بدونی این ته راه باید رضایت باشه،رضایته از این نیست که تو با ی نتیجه ی از پیش تعیین شده فکر کنی باید قبول بشی تا همه چیز خوب باشه

رضایت باید از کل تلاشت از ۱۰۰درصدش باشه و تمام

تو کل تلاشتو بکن وجدانی که بدونی کم نذاشتی،شد که فبها

نشد مدیون خودت نشی،این خیلی مهمه 

انشاالله که بهترینها برات رقم بخوره 

من استعدادش رو ندارم.تلقین نمیکنم از دبستان اینجوری بودم هم مطالب رو سخت حفظ میشم هم اینکه داخل سوال ...

ببین من سه سال کنکور تجربی دادم ولی تهش ب این نتیجه رسیدم درسته پول و ثروت پزشکی عالیه ولی وقتی من ذاتا ژن استعداد ریاضیات رو ندارم مگه میشه موفق شد؟ درست مثل اینه که با یه پراید با بوگاتی مسابقه بدی‌ . در تجربی باید ذاتا استعداد شدیدی در تحلیل سریع و انجام فوری محاسبات ترکیبی خلاقانه رو داشت و این طبق تجربه من ۶۰_۷۰درصد ذاتی هست یعنی ژن هوش و استعداد ریاضیات باید داشت 

ببین من سه سال کنکور تجربی دادم ولی تهش ب این نتیجه رسیدم درسته پول و ثروت پزشکی عالیه ولی وقتی من ذ ...

من ندارم شاید خیلیای دیگه هم ندارن 

ما باید زمان بیشتری بزاریم نسبت به بقیه تا قبول بشیم ی نفر میسناسم بعد ۷ بار کنکور دادن ب رشته مورد علاقش رسید