2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست
 نا امید نشین خدابزرگه

انشاله باردار میشی خدا جواب اشک شوهرتو میده اجی منم چند بار ای وی اف کرد بالاخره باردار شد بعد از کلی استرس

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری اشک تو چشمام حلقه زد تا اون قسمتی که گفتی نظر این دکترم مثل بقبه دکتراست.فکر کردم الان میخوا ...

خداروشکر ک مشکلشون حل شده ،من ب هیچ کس نگفتم مشکلمون رو و برام سخته ک کسی بفهمه،دیگه اینکه دکتر گفت احتمال مثبت شدن ای وی اف 30 درصده و 15 تومن هم هزینشه،خب ی کم سخته

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

عزیزم ، این رو بدون که خدا هر وقت بخواد میتونه معجزه کنه . من خودم بارداری اولم با آی وی اف بود و دومی را بعد ۱ سال از زایمانم باردار شدم ، اونم در حین ناباوری.

اول توکل به خدا کنید و بعد برای از دست ندادن وقت میتونید آی وی اف کنید. بعضی از دوستای من هم با طب سنتی ، باردار شدند.

انشاالله به زودی زود هم شما و هم همه ی خانم های منتظر بچه مامان بشید. توکل به خدا کن و قوی باش و ادامه بده.

میخوام نمازشب بخونم واست دعامیکنم شمام منو دعاکن استارتر

ممنون عزیزم ،حتما

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
شما ناراحت نشدی از برخورد شوهرت چون مشکل از شماست 

شوهرم بیچاره تا حالا اصلا تو روی من کاری نکرده ،امشبم بدون صدا اشکاش از چشاش میریخت ک من متوجه شدم بعدم اصلا ب روی خودش نیوورد ناراحتیش رو ،گفت خستمه 

من چله زیارت عاشورا گرفتم همزمان چله نماز شب گرفتم همزمان توسل بهدعلی اصغر هم گرفتم. خودم.برا علی اص ...

شما باردارین الان؟

تا حالا دارو مصرف کردی؟ 

اره مشت مشت قرص میخورم

اومدم بگم قدر شوهراتونو بدونید که در کنارشون زندگی آرامی دارید و احساس خوشبختی می کنید من شاید ظاهرا ...

وای عزیزم خدا مشکلتون رو حل کنه ایشالله ،خدا ب راه راست همسرتون رو هدایت کنه

عزیزم اولا که توکلت برخدا باشه ناامید نشو ،دوم اینکه بزار از همسایه خواهرم برات بگم که یه خانم و آقا ...

خداروشکر واقعا امیدوار کننده هس این خبر

ممنونم از همگی ،ایشالله خدا حاجت دل شما رو هم بده ،من 26 سالمه همسرم 33 سال،من ذخیره تخمدانم پایینه& ...

مثل من !!منم ۲۶سالمه و هفت ساله ازدواج کردم ذخیره تخمدانم کمه

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد درآخرین روز زندگیت روی زمین آن شخصی که از خودت ساخته ای،شخصی که بتوانی باشی را ملاقات خواهی کرد...