2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار اشک ریختن شوهرمو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 30792 بازدید | 545 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم استارترواسه دلتون....من سرسقطم اشک همرودیدم....مامانم...شوهرم ....خواهرم...بغض سنگین بابام....زیربارش له شدم....ازداخل دق کردم ومردم....الانم هزارجپوراسترس دارم....دعاکنیدبچم سالم باشه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
منم فیبروم اینترامول دارم ۶ سانت هستش باهاشم باردار شدم هیچ چیزم نشد الان باید عمل کنم آخرایه باردار ...

من هم کیست دارم هم فیبروم....توحاملگیتون باعث دردمیشدفیبروم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
استارتر عزیز ریکشنت چی بود وقتی اشکشو دیدی  خیلی سخته اخه

میدونستم سختشه ک بفهمه من متوجه شدم اشک میریزه ،اون لحظه حرف نزدم بهش ک متوجه نشه من اشکاشو دیدم خودمم داغون بودم رو ب خیابون اشکای خودمم میریخت ،بعد خودمو جمع کردمو گفتم بچه اونقدرا هم مهم نیس ،مهمترین کس برای من تویی و مطمئنم خدا بهمون بچه میده ،من همین ک تو رو دارم انگار دنیا رو دارم با تو و بدون بچه هم خوشبختم  ولی ب روش نیاوردم ک بهش بگم گریه نکن و این حرفا

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
من هم کیست دارم هم فیبروم....توحاملگیتون باعث دردمیشدفیبروم؟

نه هیچ اتفاقی نیوفتاد واسم اولاش چرا یکم درد داشتم ولی انگار اکثرا دارن فقط تا پنج ماه خونریزیو لکه بینی داشتم دکترم میگفت به اون ربطی نداره

با اینکه ما خانما زیاد گریه میکنیم ولی خیلی سخته اشکای شوهرتو ببینی😢 عزیزم دلداریش بده آی وی اف هم ...

ممنونم ،خدابزرگه

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
منم فیبروم اینترامول دارم ۶ سانت هستش باهاشم باردار شدم هیچ چیزم نشد الان باید عمل کنم آخرایه باردار ...

منم فیبروم دارم نمیدونم چرا تو سونو نوشته تعدادی فیبروم ...منک3 بار سقط داشتم یعنی امیدی هست که بتونم باردارب سالمی داشته باشم همش فک میکنم با این فیبروما هرگز نمیشه