بخاطر مشکل بچه دار نشدنمون امشب وقتی من از مطب دکتر برگشتم و گفتم نظر این دکتر هم مث بقیه دکترا ب آی وی اف هس شوهرم هیچی نگفت ،تو ماشین بودیم اون رانندگی میکرد بعد از نیم ساعت ک دیدم ساکته ی لحظه نگاش کردم دیدم اشکه ک از چشاش میریزه،خیلی دلم شکست ،بخدا توی این 7 سالی ک با همیم من اولین باره ک اشکای شوهرم رو دیدم ،فهمیدم چقد دلش سوخته ک نتونسته جلو اشکاشو بگیره ،خدا همچین روزایی رو برا هیچکس نخواد
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونستم سختشه ک بفهمه من متوجه شدم اشک میریزه ،اون لحظه حرف نزدم بهش ک متوجه نشه من اشکاشو دیدم خودمم داغون بودم رو ب خیابون اشکای خودمم میریخت ،بعد خودمو جمع کردمو گفتم بچه اونقدرا هم مهم نیس ،مهمترین کس برای من تویی و مطمئنم خدا بهمون بچه میده ،من همین ک تو رو دارم انگار دنیا رو دارم با تو و بدون بچه هم خوشبختم ولی ب روش نیاوردم ک بهش بگم گریه نکن و این حرفا
آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
با اینکه ما خانما زیاد گریه میکنیم ولی خیلی سخته اشکای شوهرتو ببینی😢 عزیزم دلداریش بده آی وی اف هم ...
ممنونم ،خدابزرگه
منم فیبروم اینترامول دارم ۶ سانت هستش باهاشم باردار شدم هیچ چیزم نشد الان باید عمل کنم آخرایه باردار ...
منم فیبروم دارم نمیدونم چرا تو سونو نوشته تعدادی فیبروم ...منک3 بار سقط داشتم یعنی امیدی هست که بتونم باردارب سالمی داشته باشم همش فک میکنم با این فیبروما هرگز نمیشه