2777
2789
عنوان

رفتار خواهر شوهرم بیاین بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 29 پست
بچه های خودش کجان پدر و مادرش چیزی نمیگن؟ چند سالشه

بچه های خودش با هاش زندگی میکنند چون خرجشونو میده ولی مثلا آخر هفته ها و کل تعطیلات عید پیش خانواده پدر شون بودن هر چی اصرار کرد نیومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به شوهرت گفتی و میدونه که از اینکار خواهرش ناراضی هستی و اون کاری نمیکنه .پس خودت باید قوی باشی و دست به کار شی وقتی قراره از اونجا بیاین بیرون هر چقدر خواهره خواست بچه رو تحریک کنه و بچه شروع به گریه کرد صد در صد بی تفاوت باش و در آخر بچه روبغل کن و ببر .  

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
بچه های خودش با هاش زندگی میکنند چون خرجشونو میده ولی مثلا آخر هفته ها و کل تعطیلات عید پیش خانواده ...

دو سه بار بیبینه با وجود گریه پسرت نمیزاری بمونه خودش کوتاه میاد به پسرتم پیش خواهر شوهرت بگو هر چقد گریه کنی نمیذارم بمونی

شما به شوهرت گفتی و میدونه که از اینکار خواهرش ناراضی هستی و اون کاری نمیکنه .پس خودت باید قوی باشی ...

سعی میکنم عزیزم ولی هر دفه کلی گریه می‌کنه بچه م بعدم میترسم بزرگ تر بشه دیگه با دعوا نیاد و از من بدش بیاد 😔

پسر من جدیدا هر جا میریم گریه میکنه دوست داره بمونیم از قبل تخم مرغ شانسی میخرم میذارم رو پله ها نزدیک اومدن بهش اروم میگم پسرم بدو لباسات و بپوش که فرشته ها یه تخم مرغ شانسی برات آوردن خودش لباساش و میاره میپوشونم 

سعی میکنم عزیزم ولی هر دفه کلی گریه می‌کنه بچه م بعدم میترسم بزرگ تر بشه دیگه با دعوا نیاد و از من ب ...

نه از چی میترسی . همین که داره گریه میکنه نشون میده که رفتاری کردی که بچه میدونه با گریه کردن به هدفش میرسه تنها راهش اینه که محکم باشی و همیشه و هربار موقع بیرون اومدن بدون اینکه بخوای بهش توضیح بدی که آی فردا میارمت و فردا دوباره عمه رو میبینی و... دستشو بگیر یا بغلش کن . چندبار اینکارو کنی مطمئن باش عادت میکنه که با گریه و دادو بیداد کاری نمیتونه کنه. این حرف من نیست ها حرف روانشناسهاست . وقتی بچه رو بغل کردی بلند بگو هرچقدر هم گریه کنی باید بریم و یه دقیقه هم نمیمونیم. بذار خواهرشوهرت هم بفهمه که هر چقدر بچه رو تحریک کنه کاربه جایی نمیبره. بچه منم هر جا میرفتیم موقع بیرون اومدن لباس نمیپوشید و گریه میکرد منم هر بار بدون توضیح و قربون  صدقه و خیلی جدی لباسش رو میپوشیدم و بغلش میکردم چند بار گریه کرد ولی الان اصلا گریه نمیکنه

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
کافیه یه بار بگی  مثلا : مرجان جون شما که می دونین من نمی تونم بچه مو بذارم اینجا و برم چرا هر ...

گفتم عزیزم بخدا بهش گفتم من طاقت دوریشو ندارم لطف کنین بد عادتش نکنین ولی اصلا رفتارش یجوریه انگار حرف منو نمیشنوه حتی جواب نمی‌ده 

گفتم عزیزم بخدا بهش گفتم من طاقت دوریشو ندارم لطف کنین بد عادتش نکنین ولی اصلا رفتارش یجوریه انگار ح ...

نه عزیزم جوری بگو که خجالت بکشه نه مظلوم. بگو وا چرا اشک بچه رو در می یارین؟ بگو بچه گناه داره چرا بچه کوچیکو گریه می اندازین با یه لحنی بگو خجالت بکشه