2777
2789

من پوستم خیلی بد شده، تیره، پوستم مختلط بوده شده خشک خشک و چروک. چیکار میکنید پوستتون خوبه؟ کارایی ک واقعا جواب گرفتینو بگید استفاده کنیم همه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه زیبایی دارم تو تل خواستید از مطالب استفاده کنید به آیدیم پیام بدین لینک بدم@Baran136

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم شما تهرانی؟ 

نه تبریزم

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من یه چی فهمیدم و به شدت بهش ایمان اوردم الان ده روزه ارایش اصلا نمیکنم فقط کرم ضد افتاب بی رنگ میزنم 

صبحا ناشتا یه لیوان خاکشیر بدون شکر روی اب ولرم میخورم 

صورت من که همیشه جوش داشت الان سه چهار روزه یه دونه جوش نزده 

اصلا باورم نمیشه  در صورتی که من حتی از بهترین لوازم ارایشی و ترجیحا  گیاهی استفاده میکردم 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

من کلی راکوتان خوردم دکتر رفتم هورمونامو تنظیم کردم  قرص خوردم ماسک گذاشتم پاکسازی رفتم ولی هیچکدوم جواب نداد 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید