2777
2789
عنوان

خانومای پوست قشنگ چجوری مراقبت میکنید از پوستتون؟ 🙇‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 23105 بازدید | 142 پست
دیگه میخام برم دکتر پوست، بگم دکتر این شما و این پوست داغان من، هرجور صلاح میدونی درستش کن، خسته شدم ...

من پوستم خوبه ...

هرشب صورتمو باشوینده (ایزدین )میشورم..

بعد تونر Glowپیکسی میزنم عالیه...

بعدش سرم ..سرم ویتامین cروشن کننده اس..

بعد آبرسان کلینیک میزنم...

هفته ای سه بارماسک جودوسر میزنم

اسپری آب به صورتم میزنم.

ورزش میکنم..

یخ میزنم..

یه آبرسان دست ساز خودم درست میکنم ازیه بیوتی بلاگریادگرفتم واون پوستم روخیلی شفاف میکنه...

ماسک شیرین بیان هم عالییییه .

بایدحوصله داشته باشی گلم..

قرص امگا۳...وویتامین cمیخورم...

ویتامین d3ماهی یبارمیخورم..

قرص آهن میخورم..‌

سبزیجات واب زیاد بخور..

به اندازه کافی بخواب...

خیار برای پوست عالیه..

اگر جوش میزنی هفته ای یکبار اسکراب و ماسک خاک رس بزن...

اگر تونستی هر روز صبح اب ولرم با لیمو وخاکشیر بخور

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

فقط گلاب گلاب گلاب 

.

.اونم اصل واسه هر پوستی میسازه پوستو پاک سازی میکنه لکه اارو از بین میبره نرم میکنه و جوش نمیزنه من ک خیلی واسم ساخته 

میتونین تو نت هم بخونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک سدروماست.ماسک آردنخودچی وروغن بادام ودارچین وزردچوبه برای جای جوش.ماسک جوی پرک شده باآبلیموی تازه ودارچین.

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
خاکشیر باعث ضعف بدن میشه زیاد هم ازش استفاده نکن

ممنون عزیزم از راهنماییت حتما توجه میکنم بهش  چون نمیدونستم 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

من اصلا به پوستم هیچ مواد ارایشی نمیزنم

شاید تو کل عمرم فقط سه بار کرم زده باشم چون احساس خفگی میکنم حس میکنم الان صورتم سیاه میشه پوستم میریزه😆 

هر وقت هم ریمل میزنم بعدش قشنگ میشورم مژه هامو و روغن بادوم میزنم 

به صورتم هم فقط مرطوب کننده و اوورا میزنم اگه حوصله داشته باشم هم ماسک سفیده تخم مرغ یا زردچوبه به پوستم میسازه 

به ناخن هام وازلین میزنم خیلی سفت و بلند میشن 

برای اصلاح صورتم هم شمع میندازم 

برای مو هم فقط تو شامپوم  کتیرا درست کردم ریختم قاطیش کردم موهام خیلی خوب شده

دستام هم پودر موبر میزنم سفید میشه و نرم میشه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

سرکه سیبم خیلی برای جوش خوبه من زدم موثربودواقعا

بعدشم صورتموروزی ۲یا۳بارباژل شست وشومیشورم ژل جوش درماسیفم میزنم گاهی.ابرسانم ایندفعه گرفتم میزنم

من پوستم خوبه ... هرشب صورتمو باشوینده (ایزدین )میشورم.. بعد تونر Glowپیکسی میزنم عالیه... بعدش س ...

عزیزم اووووووووووف چه حوصله ای داری، ینی تک تک این کارارو انجام میدی؟ 

میشه اون ماسک آبرسانم معرفی کنی؟ 

ممنون عزیزم از راهنماییت حتما توجه میکنم بهش  چون نمیدونستم

خواهش میکنم چون خودم این بلا سرم اومد خواستم بدونی سیستم ایمنی بدنو پایین مییاره زیاد مصرف کردنش

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
من اصلا به پوستم هیچ مواد ارایشی نمیزنم شاید تو کل عمرم فقط سه بار کرم زده باشم چون احساس خفگی میکن ...

کتیرا دقیقا چطوری ریختی؟ یکم توضیح میدی

موهارو چی میکنه؟

چه اثری داره؟

روشن میکنه منافذ پوستو باز میکنه ادم احساس میکنه واقعا پوستش نفس میکشه وجوش های ریز من هم از بین رفت حتما امتحان کنید 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
من اصلا به پوستم هیچ مواد ارایشی نمیزنم شاید تو کل عمرم فقط سه بار کرم زده باشم چون احساس خفگی میکن ...

کتیراچیه عزیزم؟😊

اها

ابروهام هم خیلی پره و رشدش زیاده همیشه با یه قلم ریمل که شستمش میکشم روش به طرف بالا و با همون وازلین میزنم بهش هر موقع وازلین میزنم خیلی زیاد میشه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم