2777
2789
عنوان

خانومای پوست قشنگ چجوری مراقبت میکنید از پوستتون؟ 🙇‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 23105 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم خاک شیر برا کبد خوبه و جوشم اکثرا مشکلش از کبدخ

اره برا همین شروع کردم به خوردنش 

ولی مطمئنم عامل اصلی جوشام کرم پودر یا ضدافتابای رنگیه 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
بنظرم هیچی جواب نمیده واس جوش اینچیزا من خیلی چیزا امتحان کردم

لیزر و سابسیژن چی برای جای جوش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من کلی راکوتان خوردم دکتر رفتم هورمونامو تنظیم کردم  قرص خوردم ماسک گذاشتم پاکسازی رفتم ولی هیچ ...

همین دیگه، منم کمکم اعتمادم نسبت به این چیزا و ماسکا از بین رفته. 

من کلی راکوتان خوردم دکتر رفتم هورمونامو تنظیم کردم  قرص خوردم ماسک گذاشتم پاکسازی رفتم ولی هیچ ...

مگه میشه راکوتان جواب نده اون که خیلی قوی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
همین دیگه، منم کمکم اعتمادم نسبت به این چیزا و ماسکا از بین رفته. 

اگر منشا اصلی جوش از بین نره این ماسکا فقط موقتی اثر میذاره این لوازم ارایشیا همشون منبع جوشن  از هیچکدوم استفاده نکنین  بعد یه مدت براتون عادی میشه من الان فقط رژ استفاده میکنم و ریمل که اونم میخوام کم کم بذارم کنار 

من یه  دوره راکوتان خوردم و کرم ACMاستفاده کردم البته زیرنطرپزشک!الان پوستم عاااالیه!آب ولرم نا ...

خاکشیر و ابجوش چه جودی درست کنیم میشه توصیح بدی

من از ماسک صورت استفاده می کنم یک قاشق شیر چند قطره روغن زیتون چند قطره گلاب وکمی آرد که مایع را کمی جمع کند بعد به مدت 30 دقیقه روی پوست بگذاریدوبعد با اب بشویید روی پوست من که جواب داد عالیه

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚

اون چیزایب ک من ذرررره ای اثرشو دیدمو میگم: این ک ی مدت کرم پودر نزدم ب صورتم، اولش استرس اینا میگرفتم ولی کمکم بهتر شد بنظرم، این باعث شد پوستم بهتر شه، یا حداقل اعتماد به نفسم بره بالا، 

دومی روغن کرچک ی ذره مژه هامو بلند تر کرد

سوم این ک دور دهنم شدیییید پوست پوست شده بود، هیچی فرق نمی‌کرد، دوبار وازلین زدم خوب شد. 

همینا! 

مگه میشه راکوتان جواب نده اون که خیلی قوی

من یک سال خوردم صورتم اینه شد عالی بود ولی دیگه نمیخواستم ادامه بدم  قطع که کردم دوباره اومد سراغم  دکتر گفت تا سه سال باید بخوری 

راکوتان قرص خیلی خطرناکیه حتی اگر زیر نظر پزشک باشی اینجا تجویزش ممنوعه  و اصلا پیدا نمیشه 

من یه چی فهمیدم و به شدت بهش ایمان اوردم الان ده روزه ارایش اصلا نمیکنم فقط کرم ضد افتاب بی رنگ میزن ...

خاکشیر باعث ضعف بدن میشه زیاد هم ازش استفاده نکن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست