2777
2789

شوهر بچه اخره تو ۶ تا خاهربرارادر

کلا هم تو سری خور و ترسووهستش  به من ک میرسه انتظارداره منم اونجوری باشم و غرور نداشته باشم درمقابل همه سر خم کنم هیچ توهینی بهم بر نخوره خودش واقعا هینجوریه حتی خواهرمم ک از شوهرم ۱۵ سال کوچیکتر هست اگه بهش بی احترامی کنه عییینه خیالش نیس و انتظار داره برا منم مهم نباشه  در مقابل هیییچکس ازم دفاع نمیکنه خیلی ضعیفه خیییلی احساس بی پشت و پناه بودن دارم خیییلی ناراحت و داغونم  میخام ازش جدا بشم

برای مثال وقتی باکسی بحثم بشه چه فامیله اون باشه چه فامیل من چه بزرگ باشه چه کوچیک که بهم بی احترامی بشه نه تنها طرف منو نمیگیره و ازم دفاع نمیکنه جلو طرف جوری ک بفهمن یاچشم غره ایی چیزی میره یا مستقیما از طرف مقابلم دفاع میکنه 

این رفتارشو همه تو فامیل فهمیدن هم فامیل من هم فامیل خودش و این خیییلی منو اذیت میکنه ک بعضیا عمداا و دونسته جلو رو اون کاری میکنن ک منو حرص بدن

لطفا راههنماییم کنین خیلی شرایط بدی دارم با وجود یه بچه ۴ ساله میخام جدا بشم 

چون واقعا این زندگی اون زندگی ک همیشه ارزوشو داشتم نیس من میخاستم با هم یه تیم باشیم نه اینکه همش فدای اینو واون بشیم😭😢😢😢

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

از وقتی بتهاش ازدکاج کردم نتونستم خودم باشم 

دلم برا خووودم خیلی تنگ شده

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن باحرف درستش کنی اگه نشد بعد طلاق

۷ ساله دارم تلاش میکنم نمیشه ک نمیشه 

تازه خودمو متهم میکنه همش میگه خروس جنگی هستی  ولی واقعا اینطور نیستم 

این مردا همیشه از ی ور بوم میوفتن.برعکس شوهر من که هنوز حرف نزده بهش برمیخوره

واقعا ترجیح میدادم ک مث شوهر شما بود

۷ ساله دارم تلاش میکنم نمیشه ک نمیشه  تازه خودمو متهم میکنه همش میگه خروس جنگی هستی  ولی ...

به نظرم اگه دوسش داری پس خودت بااعتماد به نفس تو جمعتون ح بزن واصلا کوتاه نیاکه بگن طرف اوسکوله..اگه نمیتونی و خسته ای اصلا عمرت تلف نکن که بعدا ک سنت بره بالا پشیمون شی

انسانم آرزوست!
از وقتی بتهاش ازدکاج کردم نتونستم خودم باشم  دلم برا خووودم خیلی تنگ شده

عزیزم اکثرا مرد های ایرانی اینطوری هستن،،شوهر منم اینطوریه برا همه بی عرضه و ساده اس ،هیچکس حسابش نمیکنه،،به من که میرسه میشه گرگ،،،،برا من زرنگه فقط

خوب تو خودت باش کسی ناراحتت کرد جوابشو بده شوهرت که نباید تورو عوض کنه 

اخه وقتی جوابه کسیو ک ناراحتم کرده بده واقعا ضایم میکنه و طرفم جای پاش محکم تر میشه

چرا شما دوتا بخاطر دیگران دارید ازهم جدا میشید اونم با وجود ی بچه!!!؟؟؟

ارتباطتونو با فامیلا کم کنید یا کلا قطع کنید بیشتر مسافرت برید و وقتتونو باهم بگذرونید

این فامیل ک انقد شماها براشون بی‌اهمیت هستید چی دارن ک شما میرید دیدنشون؟؟

چرا شما دوتا بخاطر دیگران دارید ازهم جدا میشید اونم با وجود ی بچه!!!؟؟؟ ارتباطتونو با فامیلا کم کنی ...

منم حرفم حرفه توه ولی میگه دوس داری عینه جغد تنها باشی درصورتی ک من عاشقه دور همی هستم ولی بخاطر رفتاراش زده شدم از همه فامیل چون تو فامیل ما کسی مث این نیس همه زنوشوهرا تیمن اگه ب زناشون چیزی بگی شوهراشون تیکه پارت میکنن

فلسفشم اینه ک چیزی نگف ک ولش کن 

منظوری نداش 

اشکال نداااره

نه من اصلن نشنیدم 

خوب تو چیزی نگو 

و ایناااا