2777
2789
عنوان

کمککک

47 بازدید | 4 پست

برا ترمیم نمره امتحان دادم بعد حالا هدایت تحصیلیم هنوز نیومده معاومون گفت کارنامه رو بگیرید ببرید ببین ثبت نام ببین میکنن یا

نه

بردم یارو ندير جديده فقط چون ریاضیم ضعیف بود و با لینکه دقیقا سر کوچمونه مدرسهه میگه تو این منطقه نیستو باید برین فلان مدرسه ) ثبت نامم نکرد که هیچ غرورممو هم شکوند از این طرف بابامم عصبی شد از دستم که چرا نمرت ضعیفه تقصیر خودته و اینطور حرفا بعدم میگن جرا از مدرسه بدت میاد، بخاطر همین مدیراس دیگه که تر میزنن تو روحو روان ادم

یکی بگه چه گوهی بخورم؟ باید وایسم هدایت تحصیلیم بیاد بعد برم اون مدرسه منطقمون؟ ثبت نام نکردن چی؟ برم اموزش و پرورش کاری برام میکنن؟😭

اموزش پرورش برو نامه بگیر الان برو

خب بهم میدن نامه رو؟ نمیگن باید هدایت تحصیلی بیاد؟

بعد...اگر بگیرم همون مدرسه که رید بم ثبت نام میکنه بزور؟یا باید برم مدرسه منطقمونننننسنثححثحسن

(خیلی سوال میپرسم ببخشید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بهم میدن نامه رو؟ نمیگن باید هدایت تحصیلی بیاد؟بعد...اگر بگیرم همون مدرسه که رید بم ثبت نام میکنه ...

عزیزم همینا رو برو با مادرت باهم برید از خود اموزش پرورش بپرسید خیالتم راحت میشه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒