2777
2789

دوست عزیز من اصلا به شما و اون آقا توهین نکردم ،شرایط طوریه که زندگی برای همه سخت شده ،فکر نکنین منم دارم از خوشی و بیخیالی این حرفا رو میزنم ،اصلا،من خودم آدمی ام که حتی بارر ها شده برای اینکه ته کیفم پولی بمونه وقتی  بیرون بودم تشنم بود آب نخریدم و تحمل کردم تا برسم خونه ،نمیخوام بگم کار من خوبه یا بده ،فقط میخوام بگم هرکسی داره با مشکلات و سختی های زندگی خودش کنار میاد و لازم نیست سما به من بگین سنگدل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همچین آدم بی درکی بحث نکردن بهتره

دقیقااا👌👌👌

البته تو یکی از تاپیکاشون گفتن این آقا دوست پسرشونه و یکی از هدف هاشون برای اینکه ازدواج کنن اینه که از شرشون بازش کنن

اون فکر میکنه زندگی خرج نداره

فقط عروسی خرجش بالاست

نمیدونه تو زندگی زناشویی چه خرجایی هست که پدر آدمو در میاره

مردم که همیشه نیستن

باید عاقل بود و به بعدها هم فکر کرد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دقیقااا👌👌👌البته تو یکی از تاپیکاشون گفتن این آقا دوست پسرشونه و یکی از هدف هاشون برای اینکه ازدوا ...

به هر حال چه خودش باشه چه دختر دیگه ای حماقته 

نمیخواد هم قبول کنه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

اون فکر میکنه زندگی خرج ندارهفقط عروسی خرجش بالاستنمیدونه تو زندگی زناشویی چه خرجایی هست که پدر آدمو ...

تو زندگی پول اینطوریه که اصلا آدم متوجه نمیشه چطوری خرج میشه ،حتی اون نیاط های اولیه یه زندگی رو هم درنظر بگیریم ،یهو میبینیم هیچ پولی نمونده و هیچ شده

البته ایشون اعتقاد دارن که دو شیفت کارکردن اون آقا بی فایدست ،خب عزیزجان ،شغلش رو عوض کنه 

تو زندگی پول اینطوریه که اصلا آدم متوجه نمیشه چطوری خرج میشه ،حتی اون نیاط های اولیه یه زندگی رو هم ...

آدم شب و روز کار کنه بهتر از اینه منت رو سرش باشه

حس کردم دختره خودش بود برای همین فقط دوست داشت بره سر خونه زندگیش مهم نبود چطوری

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

آدم شب و روز کار کنه بهتر از اینه منت رو سرش باشهحس کردم دختره خودش بود برای همین فقط دوست داشت بره ...

راستش تو یکی از تاپیکاش گفته بود که دوست پسرشه و نمیخواد باهاش ازدواج کنه و پسره هم قصد ازدواج داره ،اینم میگفت دخترای دیگه رو بهش پیشنهاد  دادم  و یکی از هدف هاش هم که این پسره رو زن بده اینه که از سر خودش باز کنه🫠

راستش تو یکی از تاپیکاش گفته بود که دوست پسرشه و نمیخواد باهاش ازدواج کنه و پسره هم قصد ازدواج داره ...

چه عجیب غریب🙄

امکانشم هست فیک باشه