2777
2789
عنوان

وای بیاید بگم چیشده

209 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه خط داشتم همراه ۹۹۳ بعد سیم کارتم سوخت واگذار شد گوشیم روی اون سیم کارت سوخته‌ ریجستر شده الان سیم کارت واگذار شده و‌کس دیگه‌گرفته برام پیام اومده از‌همتا ک یه هفته دیگه بیشتر گوشیم‌آنتن‌نمیگیره بنظرتون  چیکار کنم ب یارو هم‌زنگ میزنم که برام حداقل کد بخونه گوشیم تعقیر مالکیت بدم  جواب نمیده عی خدا چ غلطی بود کردم چیکار کنم بنظرم اگه یارو‌جواب داد چی بگم‌بنظرتون راهی بغیر از اینکه یارو زنگ بزنم‌کد بگه هم هست؟ کارتن و مدارک گوشی همه پیش خودمه شماره همتا رو ندارید بهش بگم؟ 

چطورمیشه یه سیم کارت توی توتاگوشی فعال باشه

ببین من گوشیم زمانی خریدم با اون سیم کارت همراه  ریجستر کردم بعدش خطم چندسالی گذشت سوزوندم بعدش الان واگذار شده به یه نفر دیگه ولی هنوز گوشی من ب اسم اون خطه الان من اون خط رو ندارم دست یه نفر دیگس ب نام یه کس دیگه اس ازآسم من خارج شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید وقتی میخای بسوزونی سلب امتیازکنی ک نکردی 

با پشتیبانی ایرانسل یا همون ریجستری تماس بگیر مشکلتو بگو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین من گوشیم زمانی خریدم با اون سیم کارت همراه ریجستر کردم بعدش خطم چندسالی گذشت سوزوندم بعدش الان ...

دیگه اون خط به اسم تو نیست که .باید بری تو سایت همتا تغییر مالکیت بدی.بلد نبستی برو کافی نت برات انجام بدن.الان اون برات کد بخونه کخ دوباره یعنی گوشی مال اونه نه تو 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
دیگه اون خط به اسم تو نیست که .باید بری تو سایت همتا تغییر مالکیت بدی.بلد نبستی برو کافی نت برات انج ...

نح دیگه کد برام بخونه تعقیر مالکیت  بدم برا تعقیر مالکیت باید حتما کد ب شماره قبلی بره و وارد کنی 

نمیاره شماره تلفن ثابت نداریم میگه با ثابت باید بزنی

درصورت داشتن سوال درزمینه فرآیندی سامانه: با پشتیبانی همتا به شماره 096366 تماس حاصل فرمایید

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه