2777
2789

خانومامن میخوام مهریمو بذارم اجرا میترسم مهریه بذارم اجرا شوهرم بگه طلاقتم میدم برو میخوام بدونم اگه اون طلاق بده مهریمو باز قسطی میشه ,من در خواست بدم ۵،۶ماه یکبار بایدیه سکه بده اگه خودش بده چجوری میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه اول شما درخواست مهریه بدین و قسط بندی کنن، بعد شوهرتونم بخواد طلاق بده بازم قسط بندی میشه. ولی اگه اول شوهرتون بخواد طلاق بده باید در ۶ ماه کل مهریه رو پرداخت کنه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله در هر صورت قسط بندی میشه مهم نیست کدوم طرف دادخواست بدن

قدیم این قانون بود که اگر مرد بخواد طلاق بده باید مهریه رو یکجا بده ولی الان همچین قانونی نیست

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
اگه اول شما درخواست مهریه بدین و قسط بندی کنن، بعد شوهرتونم بخواد طلاق بده بازم قسط بندی میشه. ولی ا ...

یعنی مرد در خواست بده فرقی در اقساط نداره ؟آخه همیشه میگن از طرف مرد باشه بهتره

از طرف مرد فقط پیش قسطش بیشتر میشه اجرات مثل ونفقه هم بهت میدند

تو را  من چشم در راه دارم

اگه زن هیچ درخواستی نداشته باش و مهریه‌اش رو اجرا نزاره و اول مرد درخواست بده و زن بگه من نمیخوام طلاق بگیرم و راضی به طلاق نیستم، مرد باید کل مهریه رو در عرض ۶ ماه پرداخت کنه و بعد میتونه زنش رو طلاق بده قبلش نمیتونه.

ولی اگه اول زن دادخواست مهریه بده و مهریه تعیین تکلیف بشه و اقساطش مشخص بشه، دیگه مهم نیست مرد دادخواست طلاق بده یا زن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اگه زن هیچ درخواستی نداشته باش و مهریه‌اش رو اجرا نزاره و اول مرد درخواست بده و زن بگه من نمیخوام طل ...

ممنون از راهنماییت راستش شوهرم سره پول دادن خیلی اذیت میکنه میخوام طلاق نگیرم ولی مهریمو بذارم اجرا ولی اینو میدونم اگه بذارم اجرا میگه کلا طلاقتو بگیر برو نمیدونم چیکار کنمچه جور تحت فشارش بذارم