2777
2789
عنوان

بیاین بگید با موذی گری های جاری و قوم شوهر چطوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 81 پست
پس توام با شوهرش همون کارارو بکن ک اون برای شوهر شما می‌کنه بلکه بشینه سرجاش اینجوری شاید بهتر باشه ...

نمیدونم همیشه میگه شوهرت خیلی آقاست چقدر خوب حرف میزنه قدرشو بدون .باورت نمیشه ببار شوهرم گفت کتفم درد می‌کنه فرداش دیدم مادرشوهرم لبخند زنان میگه بگو مادر مام گفتیم چی شده دیدم گفت مریم برات کتف بند خریده روش نمیشه بهت بده از دیروز که گفتی کتفم درد می‌کنه طفلک خیلی ناراحته😏بیشتر متوجه رفتار مادرشوهرش نمیشم یا میگه مامان مریم بخاطر تو ماهی درست کرد گفت داداش حسام خیلی دوست داره😐انگلین واسه خودشون البته حالشونم میگیرم ولی رو که نیست 

خدایا شکرت 
بخدا شوهر خودش ده بار با منو شوهرم درد و دل کرده که من نمی خواستمش اینو و مادرم مجبورم کرده زن بگیرم ...

من اگه بودم همینار پیام میکردم براش ک دیگه غلت اضافی نکنه آدم بخواد واسه حرف جاری حرص بخوری دیگه خیلی حرفه خواهشا اینقد بی زبون نباشید ک اینقد هرچی رسید بارتون کنن 

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شوهر خودش ده بار با منو شوهرم درد و دل کرده که من نمی خواستمش اینو و مادرم مجبورم کرده زن بگیرم ...

واي چقدر شما مثل مني

هميشه همينه و حكمتشو نميدونم بخدا

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
سیاست نداری دیگه گلم میزدی زیر خنده میگفتی منم عاشقه دخترمم  ما دوتایی جون میدیم برا دخترمون& ...

شوهرم بخدا خیلی بی شیله پیله اس دیروز تا حالا همش میگم تو زندگیم هستی و فلانی خواسته باهات شوخی کنه جدی نگیر میگم نه خواسته الکی تو جمع منو ضایع کنه وگرنه چی کار داشت بگه شوهرت پشت سرت گفته دخترت رو بیشتر دوست داره بچه پاره تن آدم هر موجودی بچه اش رو دوست داره ولی هدف اون کوچیک کردن من بود

واي چقدر شما مثل مني هميشه همينه و حكمتشو نميدونم بخدا

بخدا دلم برا همه می سوزه و همیشه مراعات دیگران رو میکنم ازدواج اونا فامیلی و از سر مصلحت بوده ولی ما با یه عشق جنجالی به هم رسیدیم مدام جلو برادر شوهرم از زنش تعریف میکنم که نسبت به زندگیش دلگرم بشه همش میگم قدر زنت رو بدون خیلی خانومه ولی جوابم اینه

شوهرم بخدا خیلی بی شیله پیله اس دیروز تا حالا همش میگم تو زندگیم هستی و فلانی خواسته باهات شوخی کنه ...

تو خودت باید از پس بقیه بر بیای

همین زبونی که برا شوهر ساده ات کشیدی گلم باید جواب اونو میدادی عینه خودش جواب بده جوری که فقط خودتو خودش بدونید که تا ناکجا آبادشو سوزوندی

ای کاش یه دوست مثل تو داشتم از جسارتت خوشم میاد

ممنون عزیزم .خواهش میکنم هرکی هر تیکه ای حرف قلمبه سلمبه بهت میگه همونجا جواب بدی خوبه ک بعدا خود خوری نکنی بزار ناراحت بشه دیگه حساب کار دستش میاد ک باکی طرفه .زیادم ازش تعریف نکن اون جنبه خوبی ندارن عزیزم

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘

من به خاطر همین موذی گریها با جاری هام کمترین رابطه رو دارم.وقتی می بینمشون هم فقط در حد سلام و خداحافظی باهاشون حرف می زنم.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

کلا برادر شوهر و جاری انگار ی چیزیشون میشه. مث برادرشوهرمن ک چون بزرگتراز همه اس دستور داده برا خواهرشوهرم ما سیسمونی بخریم. شوهرمم توجمع گفت مجبور بشم میخرم ولی سرسوزن راضی نیستم. منم به خانمش گفتم نهایتا میخریم براش ولی بعنوان صدقه سر بچم میدم بهش!! چون حرص داشتم دیگه هیچی بذهنم نرسید.😐

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍