2777
2789

دختر من فوق‌العاده بابایی و به شدت حساس رو پدرش دیروز سیزده بدر شوهرم و دخترم مشغول بازی بودن باهم جاریم به شوهرم میگه این قدر که دخترت تورو دوست داره تو چی دخترت رو بیشتر دوست داری یا زنت رو اونم شوهرم هم چون خواسته دل دخترم نشکنه و یا شاید هم حرف دلش واقعا همین بوده بدون هیچ سیاستی میگه نه دخترم رو بیشتر دوست دارم بعد از ۴ یا ۵ ساعت که همه دور هم نشسته بودیم جاریم تو جمع گفت حالا به خانمت بگم چی پشت سرش گفتی بعد با موذی گری گفت که شوهرت ظهری گفته که دخترش رو از تو بیشتر دوست داره این جاری فامیل شوهرم هم هست و من تو جمع غریب هستم فوقالعاده خودش رو خوب نشون میده و همه میگن خوش قلب و مهربون ولی به موقع اش هم با سیاست موذی گری خودش رو میکنه و باعث دلخوری من میشه من به شوهرم میگه چرا باید حرف تورو توی جمع به من بگه و منو بهم بریزه از دیروز تا حالا همش بحث داریم شما هم از موذی گری های فامیل شوهر و راهکار هاتون بگید مخصوصا اونایی که خودشون رو خوب و مهربون نشون میدن الکی ولی دنبال مارموز بازی هستن و با خنده و مهربونی نیش و کنایه می زنن 

من بودم با لبخند میگفتم عه چ جالب آخه منم دخترمو بیشتر دوس دارم...

هم شوهرم ادب میشد...هم جاری موذی

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الان مهمه ؟؟؟خوب حالا شوهرتون بگه و جاریتونم این حرفاو بزنه ...اصلا نباید مهم باشه ..این حرفا چیه و بیشتر بچه بازیه ...قدیم از بچه ها سوال مزخرف مامانتو دوست داری یا باباتو میپرسیدن جاری شما گیر کرده تو اون دوران 

بعضیا علنی بد تشریف دارن که هزاااار شرف دارن به اونایی که خودشونو فرشته نشون میدن ولی موزی هستن،امان از ادم موزی

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

منو بزن جزو اونایی ک همون لحظه مث عثب افتادها هیچی نمیتونن بگن بعدمیرن خونه همش حرص میخورن

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

جاری من وقتی میرسم خونشون یه سره حواسش به شوهرمه حتی براش میوه پوست میگیره باورت شاید نشه مثلاً به من میگه عزیزم یه لیوان آب میدی درهمون لحظه طی یک عملیات انتحاری جاریمو میبینی که از آخر سفره شیرجه زده برا آب😯😮یا مرتب میگه وای آقاحسام شما چقدرکبابتون خوشمزست چقدر به ذهن آدم مزه میده حالا من موادشو زدمه ها یا مثلاً میگه من اینو بخاطر شما پختم اونو بخاطر شما درست کردم..چون گفتید دوست دارید😯😣

خدایا شکرت 

سعی کن دهن به دهن باهاشون نشی ازشون دوری کن رفت امد خیلی کم کن ج تلفن جاریت اصلا نده خانواده شوهرتم یک درمیون جوابشون نده تا ادم شن اه که عوضی تر از فامیل شوهر نیست

عزیزترین کسم نابودم کرد

عزیزم شاید منظوری نداشته به خاطر احساس صمیمیت با شما به شوخی گفته هر چند کارش درست نبوده شما به دل نگیر 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
منو بزن جزو اونایی ک همون لحظه مث عثب افتادها هیچی نمیتونن بگن بعدمیرن خونه همش حرص میخورن

وای چرا تمرین کن رو خودت اینجوری کمتر حرص میخوری

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

خواهر شوهرم،،،وای وای وای

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔