2777
2789
عنوان

بیاین بگید با موذی گری های جاری و قوم شوهر چطوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 81 پست
اين ك بدتره انگار ميگه جفتشون همو دوس ندارن بچه رو بيشتر دوس دارن😁

نظر خودم ب شخصه اینه ک بزار جاری فک کنه بدبختی اصن اونوقت چشمش دنبال زندگیت نی...والا با اون چشمای شورشون....

جاری خودم ک همش نشسته ببینه ما چ میکنیم ....منم جلوش یجور وانمود میکنم ک خیلی هم اوضاع خوب نی...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا شرایطم تو خانواده شوهر مثل شماست نمونش همین امروز ناهار خونه مادرشوهر بودیم، زنعموی شوهر ...

احساس میکنم همیشه تو جمع های خانوادگی شون از عمد دست به یکی میکنن ناراحتم کنن توی ۸ سال ازدواجم یک بار نشده برم تو جمع شون با خاطره خوب یا دلخوشی برگردم آخرش یکی باید یه چیزی بهم بپرونه

چون مادرشوهرم پشتشه 

برات مهم نباشه....منم ی دخترر خجاااااالتیییی ساکتتتتت و آررررروم بودم.....الان همشونو یه لقمه چپ میکنم😂😇

والا حق ندارن هرچی خواستن بگن....منم مادرشوهرم پشت اونه چون عروس بزرگه ولی برام مهم نی

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
چون مادرشوهرم پشتشه 

چیکار ب مادر شوهر داری جواب جاریتو بده بشینه سرجاش مادرشوهرتم هرچی گفت محل نده اونی ک باید بفهمه حساب کار دستش میاد

والا منم برادرشوهرمو خیلی دوست دارم زنم داره ولی ازاین غلتا نمیکنم آدم فکرش میره ی سمت دیگه

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘
نظر خودم ب شخصه اینه ک بزار جاری فک کنه بدبختی اصن اونوقت چشمش دنبال زندگیت نی...والا با اون چشمای ش ...

دلم برا غریبی خودم می سوزه من از خانواده خودم گذشتم تا به شوهرم رسیدم فکر میکردم عشق برام جای همه چیز رو میگیره الان هم خیلی دوستش دارم و اصلا مشکلی با اون ندارم خوشبختیم بخدا فقط نیش و کنایه فامیلش همیشه شکنجه ام میده مگه من چی کار کردم که جوابم این ربرخورده

وااا بگو مگه خودت شوهر نداری من اگه بودم ی کاری میکردم ک دیگه از این غلتا نکنه

عوضی بیش نیست خواهری چندبار کنفش کردم دمش دراز  شد چون مادرشوهرم اعتقاد داره اینا خواهر برادرن اگه حرفی بزنم متهم میشم به بدبینی اما جالبه من به همه نامحرمم 😏خصوصا داماداش جواب سلام هم که میدم زیر چشمی نگام می کنه تعریف از خود نباشه چون تو کل خاندانشون از همه زیباترم شاید فک میکنه بقیه عاشقم میشن😂😂😂😂هرچند یبارم ازم سوال کرد دامادم چیزی بهت نگفت گفتم نه مثلاً چی گفت رو بش ندی خیلی نگات می‌کنه حالا بدبخت اصلا اینجور آدمی نیست .کافر همه را  به کیش خود پندارد

خدایا شکرت 
احساس میکنم همیشه تو جمع های خانوادگی شون از عمد دست به یکی میکنن ناراحتم کنن توی ۸ سال ازدواجم یک ب ...

خب خودت این اجازه رو بهشون دادی یکی دوبار جواب شونو بده دیگه خ ا ی ه نمیکنن بهت چیزی بگن

واسه اینکه حال تورو اینجوری که الان هستی بکنه عزیزم.بزرگترین اشتباه ضعف نشون دادنه باید خیلی بی تفاو ...

نه دوستی واسه درد و دل کردن دارم نه دلم طاقت داره که همه چیز رو با بی خیالی بگذرونم فقط تا چند روز تو تنهایم می شینم گریه میکنم 

دلم برا غریبی خودم می سوزه من از خانواده خودم گذشتم تا به شوهرم رسیدم فکر میکردم عشق برام جای همه چی ...

پس خداروشکر کن و به زندگیت بچسبببب بقیه برات مهم مباشن دارن میسوزن...

چیکار ب مادر شوهر داری جواب جاریتو بده بشینه سرجاش مادرشوهرتم هرچی گفت محل نده اونی ک باید بفهمه حسا ...

دقیقا خوب دیگه هرکی وشعورش .بی زبونم نیستما ولی این مواقع چیزی بگم متهم میشم به حسود  بدبین 

خدایا شکرت 
عوضی بیش نیست خواهری چندبار کنفش کردم دمش دراز  شد چون مادرشوهرم اعتقاد داره اینا خواهر برادرن ...

پس توام با شوهرش همون کارارو بکن ک اون برای شوهر شما می‌کنه بلکه بشینه سرجاش اینجوری شاید بهتر باشه چون شما خوشگلی .عوضی عقده ایه حالم بده میشه اینکارارو رو واسه برادر شوهر می‌کنه یا میخواد حرص شما در بیاره یا چشمش دنبال شوهرته 

شوهرش رشته احیانا

واي خداا چ سخت بوده دركت ميكنم متاسفانه منم شايد وارد خانواده اي شم ك همه فاميلن و من غريب..

بخدا شوهر خودش ده بار با منو شوهرم درد و دل کرده که من نمی خواستمش اینو و مادرم مجبورم کرده زن بگیرم ولی من حتی یک بار هم این حرفای برادر شوهرم رو نخواستم به گوشش برسونم برعکس همش جلوش میگم شما زوج خوبی هستید و خدا برا هم شما رو ساخته و چشم حسود ازتون دور باشه ولی اون بارها نشون داده از من خوشش نمیاد