2777
2789
عنوان

بیاین بگید با موذی گری های جاری و قوم شوهر چطوری برخورد می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4361 بازدید | 81 پست
کلا برادر شوهر و جاری انگار ی چیزیشون میشه. مث برادرشوهرمن ک چون بزرگتراز همه اس دستور داده برا خواه ...

والا من با اینکه شوهرم نداشت بخره مادرم هم فقیره نداره 

ولی رو به برادری ننداختم 

با بدبختی همشونو خودم خریدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با اینکه شوهرم نداشت بخره مادرم هم فقیره نداره  ولی رو به برادری ننداختم  با بدب ...

خب اینم داداشش کاسه داغ تر ازآش شده حالا ایکاش ارزش داشت شوهرش با برادرزناش دعوا کرده یسری فحش های ناموسی هم تواون دعوا داده به ماها بعد این برادرشوهر احمق من میخاد ما برا بچه همون آدم سیسمونی بخریم! این دیگه نوبره

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

جاری منم خیلی بی اصل و نصب و بی ذات،جلو همه بگو بخند مهربون خووووب خوش رفتار،ولی وقتی مادر شوهرم مریض اجازه نمیده پسرش بره عیادتش یا به مادرش سر بزنه،اون یکی برادر شوهرمم ی بند میچسبه بهش هر جا میرن دعوتش می‌کنه هر چی برا شوهرش میخره برا برادر شوهرمم میخره،همین کاراش و سیاست هاش باعث مشکل زناشویی بین برادر شوهر وسطیم و زنش شده...هر چقدم زنش میگه این موذی فلان بیسار گوش نمیده میگه اون مهربون تو حسودی