2777
2789
عنوان

لطفا پاسخ بدین خانمها _آقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست
لیکنای تاپیکاشو بذارید  واسشون گزارش بزنیم بترکن

آخه بلد نیستم ک 

الان تاپیک قط شده☹️چجوری پیداشون کنم

آخه تو سرچ نیست

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بلد نیستم ک  الان تاپیک قط شده☹️چجوری پیداشون کنم آخه تو سرچ نیست

عنوانای تاپیکاتون اگه یادتون باشه سرچش کنید 

میارش براتون 

ی سری ک رفتین تو اون اکانتتون بگین برا تاپیکاش گزارش بزنن

عنوانای تاپیکاتون اگه یادتون باشه سرچش کنید  میارش براتون  ی سری ک رفتین تو اون اکانتتون ...

😅باشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

بنیامین😕 جز تو کی میتونه عزیز من باشه کی میتونه تو قلب من جاشه تو قلبش ک جاشو هیچ دوتا هم پشت ه ...

😂😂😂

مثالت خنده دار بود مگرنه اون بنده خدام حق داره زندگی کنه قرارنیست اونم بمیره که

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
بله مجردیم و او بچه ۱۰ ساله است

شما یازده سال هست با همید اونوقت بچه ده ساله هستش؟

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
اوایل میگفت تو مهمترین فرد زندگیمی و ازهمه بیشتر دوستت دارم اما حالا میگه جفتتون رو اندازه هم دوست د ...

دومین حرفش واقعی تره

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    
عذرمیخوام بچش ۱۱ساله است .یعنی تقریبا قبل به دنیا اومدن بچش درگیر طلاق بوده.

کاش از اول اجازه نمیدادی ۱۱ سال طول بکشه و همون اول تکلیفتون رو مشخص میکردی الان هم به نظرم باهاش صحبت کن بگو راحت مشکل رو بگه و برای ازدواجتونم مشاوره قبل ازدواج برید اینحوری از بلاتکلیفی راحت میشید

دومین حرفش واقعی تره

خوب کمی دیر گفته.من سالها پیش شرط کردم بچه رو نمیتونم تحمل کنم اما حالا بعد سالها که من همه موقعیت هامو از دست دادم اینطور میگه.وقتی اعتراض میکنم میگه من اون موقع داغ بودم فقط میخواستم بدستت بیارم .

کاش از اول اجازه نمیدادی ۱۱ سال طول بکشه و همون اول تکلیفتون رو مشخص میکردی الان هم به نظرم باهاش صح ...

تمام حرف این روزای من اینه که حداقل به بچش بگه تو زندگیش کسی رو داره و اون هی راه و بیراه نخواد باباشو ببینه و ببرش بیرون .میترسم فیلش یاد هندوستان کنه میترسم بخاطر بچه با مادرش صمیمی بشه و هزاران ترس دیگه

تمام حرف این روزای من اینه که حداقل به بچش بگه تو زندگیش کسی رو داره و اون هی راه و بیراه نخواد بابا ...

عزیزم قبل اینکه این اتفاقات پیش بیاد مجبورش کن برید پیش مشاور و تکلیفتون رو مشخص کنید.

من دیگه درمانده شدم اونم میدونه بهش علاقه پارم هر رفتاری بخواد بامن میکنه، تازگیا وقتی با بچش روزها میرن بیرون دیگه تلفن منو جواب نمیده، وچند روز با اون وقت میگذرونه و تا اعتراض میکنم میگه تو غرغر میکنی و خیلی راحت تلفنم رو جواب نمیده منم فقط حرص میخورم و اشک میریزم و به گذشته نازنینم افسوس میخورم

عزیزم قبل اینکه این اتفاقات پیش بیاد مجبورش کن برید پیش مشاور و تکلیفتون رو مشخص کنید.

به مشاوره اعتقادی نداره میگه یه کم صبوری کن درستش میکنم .به نظرتون ۱۱سال دیگه صبری می مونه؟

به مشاوره اعتقادی نداره میگه یه کم صبوری کن درستش میکنم .به نظرتون ۱۱سال دیگه صبری می مونه؟

چندسالتونه ؟؟ حودت برو پیش مشاور حداقل تکلیف خودت معلوم باشه اینجدری نه مدیون دلت میمونی نه کار اشتباهی کردی