2777
2789
عنوان

لطفا پاسخ بدین خانمها _آقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست
معلومه که آدما با وجود بچه می تونن عاشق بشن. البته تعهدی که شما هم از ایشون گرفتی مسخره بوده. از اول ...

بخاطر ندونم‌کاری هاش بدجوری تو مخمصه افتاده و واقعا شرایط ازدواج نداره اون موقع که داشت دست دست کرد اما الان واقعا گرفتاره...اما مشکل من رفتار الانشه من دارم ازخودگذشتگی میکنم اما اون تازه یادش افتاده پدر هستش ....

بخاطر ندونم‌کاری هاش بدجوری تو مخمصه افتاده و واقعا شرایط ازدواج نداره اون موقع که داشت دست دست کرد ...

والا من نمی دونم شرایطشون رو. ولی به هر حال اگه خیلی  مذهبی و سنتی نیستین. رابطه می تونه رسمی بشه. شما رو معرفی کنن به عنوان نامزد یا هرچی به همکاراش اقوامش،اون بچه و غیره. باهاشون معاشرت کنین. هم شما درک بهتری پیدا میکنین از ایشون به عنوان یک پدر هم. هم ایشون از شما که چه نقشی رو می تونین بپذیرین تو زندگی ایشون . هم احساس امنیت بیشتری می کنین تو رابطه. بازم میگم فوکوستون رو از رو بچه بردارین. شما ازدواج هم کرده بودین باز ایشون ممکن بود بقول شما یهو یادش بیفته بچه داره. تلاش کنین با هم صحبت کنین بفهمین چه نقشی تصور کردن برای شما تو زندگیشون. بعد ببینین با اون نقش کنار میاین یا نه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من نمی دونم شرایطشون رو. ولی به هر حال اگه خیلی  مذهبی و سنتی نیستین. رابطه می تونه رسمی ب ...

همه خانوادش میدونن وهمه میدونن که الان مشکل داره تنها کسی که نمیدونه و نمیخواد بهش بفهمونه همون بچس.ومن هرچی میگم قبول نمیکنه میگه حالا نمیگم بهش

والا من موندم چکارکنم.تا این حرف رو پیش میارم قهر میکنه تا مدتی جوابمو نمیده

برات دعا میکنم عزیزم انشالله که به آرامش برسی بنظرم بایه مشاورهم صحبت کن خیلی بهت کمک میکنه..

این آقا دبه کرده خیلی بی انصافه

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
ممنونم عزیزم واقعا محتاجم به دعا.مگه ی معجزه زندگی منو نجات بده

ایشالله نجات میده..خودتم کمک کن❤

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙