2777
2789
عنوان

لطفا پاسخ بدین خانمها _آقایان

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 81 پست

همین پنهان کردن من از بچش باعث شده تنفرم روز به روز نسبت به اون بچه بیشتر بشه .روزهای بدی رو دارم سپری میکنم .احساس می کنم ، گولم زده احساس میکنم میخواد تازمان بزرگ شدن بچش منو علاف کنه .منم پیله کردم که بهش که باید بهش بگی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی دختر شاد و مهربون ۳۳ساله هستم که‌مدتیه افسرده و نا امیدم.

من جات بودم همین فردا از ی جا وقت مشاور میگرفتم یازده سال عمر کم نیست پای ی نفر بزاری و آخر بخواد پنهون کنه شما به اندازه کافی از عشق مایه گذاشتی الان واقعا وقت اینکه عاقلانه برای زندگیت تصمیم بگیری

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

[QUOTE=85966371]من جات بودم همین فردا از ی جا وقت مشاور میگرفتم یازده سال عمر کم نیست پای ی نفر بزاری و آخر بخواد پن ...[/QUOT شاید قابل باور نباشه ولی عشق من از اون اسطوره ای هاست سالها منتظرش بودم سالها گفت هنوز فرصت نشده با چشم خودم می دیدم همه رو به سرانجام‌میرسونه و میگه بزودی نوبت ما تا اینکه همه زندگیشو بخاطر اقتصاد داغون باخت ، همونا که زندگی هاشونو ساخت ولش کردن من کارکردم و درحد توانم کمکش کردم ولی حالا این شده مزد من...مزد سالها صبوری و دوست داشتندمن....

[QUOTE=85966371]من جات بودم همین فردا از ی جا وقت مشاور میگرفتم یازده سال عمر کم نیست پای ی نفر بزار ...

اونقدر عشقش در وجودم‌ریشه دوانده که‌ از تصور اینکه مرد دیگه ای رو داشته باشم حالم بهم میخوره واونم چون فهمیده که من بدون اون نمیتونم زندگی کنم ، حالا هرطور بخواد عذابم میده

[QUOTE=85966371]من جات بودم همین فردا از ی جا وقت مشاور میگرفتم یازده سال عمر کم نیست پای ی نفر بزار ...

بشین عاقلانه باهاش صحبت کن رودر رو نه تلفنی از قبل تمام سوالاتت رو و حرفایی که میخوای بهش بگی رو روی کاغذ برای خودت یادداشت کن که دیدیش یادت نره بهتری کار صحبت منطقی هستش 

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
من جات بودم همین فردا از ی جا وقت مشاور میگرفتم یازده سال عمر کم نیست پای ی نفر بزاری و آخر بخواد پن ...

من به جدایی دارم فکر میکنم ، اما چند دلیل باعث میشه که سست بشم : اول اینکه جز ماجرای اون بچه که خودش ازاول گفته بود قرار نیست حضورش پررنگ باشه ، هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم کاملا باهم مچ هستیم دوم اینکه من تواین سن با این همه سال که‌گذشته وهمه موقعیت هامو از دست دادم دیگه نمیدونم بعد از جدایی چکار کنم ؟ ۱۱سال کم نیست نمیتونم مرد جدیدی بپذیرم سوم اینکه می ترسم بعد من بره سراغ زندگی گذشتش و ی حس حسادت دارم باخودم میگم من بازنده ام....  

من به جدایی دارم فکر میکنم ، اما چند دلیل باعث میشه که سست بشم : اول اینکه جز ماجرای اون بچه که خودش ...

شما واقعا الان حق داری بشینی عاقلانه فکر کنی حتی اگر قرار باشه این راه درست جدایی باشه.جز اینکه بشینی باخودش دقیق صحبت کنی و بری پیش مشاور واقعا هیچ کاری نمیتونی بکنی چون هنوز تو سردرگمی هستی اینکارها کمکت میکنه از این سردرگمی خارج بشی 

بشین عاقلانه باهاش صحبت کن رودر رو نه تلفنی از قبل تمام سوالاتت رو و حرفایی که میخوای بهش بگی رو روی ...

بخدا بارها صحبت کردم اما ازبس گفتم و نتونستم ترکش کنم خودش میدونه بعد دوروز برمیگردم پیشش واسه همین نهایت سواستفاده رو داره ازمن میکنه، ولی من دیگه خیلی کم آوردم درگیر انواع بیماری های عصبی شدم موها و ابروهام درحال سفید شدنه....مشکل قلبی پیدا کردم ولی اون اصلا باورم نمیکنه فقط میگه خیلی دوستت دارم و دلم میخواد باهات ازدواج کنم همش میگه تو عشق منی ...میگه وقتی ازدواج کنیم جبران میکنم اما الان هروقت صلاح بدونم با بچم هستم

دوستان وقتی بمن ابراز علاقه کرد گفت بچمو میذارم پیش مادرش بمونه ومن کلا مخالف این موضوع بودم دقیقا ه ...

ازدواج کردی باااش؟

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بخدا بارها صحبت کردم اما ازبس گفتم و نتونستم ترکش کنم خودش میدونه بعد دوروز برمیگردم پیشش واسه همین ...

ببخشید اگر خواستی جواب بده رابطه کامل هم داشتید؟

اگه ۱۰روز کنارش باشم کوچکترین مشکلی باهاش ندارم. هیچ اختلاف سلیقه و نظری بینمون نیست جز اینکه رابطش با بچش داره اذیتم میکنه اونم فقط بخاطر اینکه به دروغ منو ۱۱سال پیش خام کرد الان دیگه نمیتونم اون بچه رو دوست داشته باشم چون بخاطرش تمام آرزوهامو به باد داده تازه حس آدم گول خورده رو دارم ولی اون میگه من نیتم خیر بوده اما من نمیتونم بپذیرم چون میگم تو باید از اول موضوع بچت رو مطرح میکردی من یا میپذیرفتم یا نمیپذیرفتم دلیلی نداشته تو بمن دروغ بگی و فکر کنی نیتت خیر بوده...

مردی رو میشناسم ک باوجود همسر اولش عاشق شد و دوباره ازدواج کرد بچه هاش پیش زن اولشن اما زندگی جدیدش موفق تر و عاشقانه تر از قبلیست... البته بچه هاش بیشتر از مادرشون ناراحت شدن

ن پیام نمیره ولی مثلا زن داداشتون بخوان تو این سایت با اون خط عضو شن  میزنه حساب شما معلق شده ...

برای من نی نی سایت پسامک تبریک فرستاد یه بار😐😐😐تبریک تولد اگه اشتباه نکنم

⚘خدایا شکرت❣