2777
2789

سلام

صورتم جوش میزنه وحدس میزنم شاید به خاطر هورمونام باشه.

می خواستم بدونم این آزمایش هورمونی که میگن،برا همه ی هورموناس یا یک سری هورمونای خاصی هست.میشه برام توضیح بدید؟؟؟

من برا ریختن موهام دادم😐تستوسترون پروژسترون پرولاکتین تیروئید استروژن  

منم قبل از عید آزمایش دادم هنوز جوابش نیومده و مشکل ریزش مو هم داشتم،شما مشکلتون از هورموناتون بود؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من هبچ مشکلی نداشتم همه هورپونام به دقیقی ساعت

وااای اگه منم از هورمونام نباشه پس از چیه،من چون موهام پر بود اصلا متوجه ریزش موهام نشدم ،بعد از یه مدت طولانی فهمیدم که آره ریزش مو دارم،شما سونوگرافی هم رفتین؟برای چکاپ؟

وااای اگه منم از هورمونام نباشه پس از چیه،من چون موهام پر بود اصلا متوجه ریزش موهام نشدم ،بعد از یه ...

نمیدونم شاید شوک عصبی که ماه ها قبل بهتون وارد شده مثل مرگ کسی ورشکستگی شاید کاهش وزن رژیم غلط شتید زایمان شاید کم خونی شاید کیست تخمدان پلی کیستیک شاید کبد چرب شاید ارث 

من سونو نرفتم چون پریودام منظم بود

و دیگر هیچ...

من ازمایش کم خونی هموگلوبین و ویتامین دی و زینک هم داشت 150 تومن شد با دفترچه نامین اجتماعی البته

پس زیر 100 میشه آخه خواهرم داده بود 38 تومن یه سریا میگن اینجا 300 یا بیشتر مرسی گلم جواب دادی

نمیدونم شاید شوک عصبی که ماه ها قبل بهتون وارد شده مثل مرگ کسی ورشکستگی شاید کاهش وزن رژیم غلط شتید ...

یعنی ممکن نیست به حالت قبل برگردیم؟😔شماتو روزچند تار مو ریزش دارین؟

پس زیر 100 میشه آخه خواهرم داده بود 38 تومن یه سریا میگن اینجا 300 یا بیشتر مرسی گلم جواب دادی

من آزمایشگاه معتبر رفتم اینجا خیلی چیزارو باور نکن اینجا کلا الکی میخوان فاز باکلاسی پولداری وردارن حتی بگن مثلا پولداریم پول زیاد بابت دسشویی رفتنمون میدیم

و دیگر هیچ...

کی خواهرت آزمایش داده؟!!!آزمایش هورمون آزاده کلا،من صدو پنجاه تومن شد

یعنی ممکن نیست به حالت قبل برگردیم؟😔شماتو روزچند تار مو ریزش دارین؟

نمیدونم چند تا زیاد خیلی زیاد کل خونه موها منه ایشالله برمیگردیم هیچ دارویی و هبچ دکتری بالاتر از خدا نیست بع خودش توکل کن

و دیگر هیچ...

من آزمایشگاه معتبر رفتم اینجا خیلی چیزارو باور نکن اینجا کلا الکی میخوان فاز باکلاسی پولداری وردارن ...

اره واقعا آخه میخواستم بعد عید انجام بدم گفتم یه موقع نرم پول کم همراهم باشه