عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم من تازه ده روزه لاپرا شدم کیست بزرگ آندومتریوما سمت راست داشتم ک تخلیه شده ولی تخمدان سمت چپم کاملا چسبیده ب لگنم ک دکتر دست بهش نزده ب نظرتون برای بارداری مشکل ساز میشع؟
اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم
سلام عزیزم من تازه ده روزه لاپرا شدم کیست بزرگ آندومتریوما سمت راست داشتم ک تخلیه شده ولی تخمدان سمت ...
شبیه خودمی با این فرق که من چپ رو برداشتم راستم دست نخورد
عزیزم اولین کار حتما برو ازمایش ذخیره تخمدان بده ببین اوضاع چطوره اگه خوب بود سریع دست به کار شو واسه بارداری اگه نه برو پیش یه دکتر خوب که باید بری واسه ای وی اف
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
سلام عزیزم من تازه ده روزه لاپرا شدم کیست بزرگ آندومتریوما سمت راست داشتم ک تخلیه شده ولی تخمدان سمت ...
یه چیزه دیگه یادم نبود حتما ازمایش تیرویید بده من بعد عملم کم کاری پیدا کردم