2777
2789
عزیزم تو حداقل بابات یه پولی بهت میده من همونم کسی نیست بهم بده 

دوسی تو نت سرچ کن ، اینقدر مدلهای متنوع داره؛

مثلا تخته هارو میتونی رو سر هم بردیف با فاصله بذاری بعد طناب تز داخلش رد کنی ، یا خود تخته هارو حالت نامنظم و بافاصله با میخ بزنی به دیوار یا رنگهای مختلف کنی و....

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دیوار رو کمد دیواری کن یا پرده بزن

بعد همه چی بریز توش

اگه اجازه میده که دور ریختنی ها رو دور بریز

اگه نه که همه رو یه جور از جلو چشم بردار

پدرتون به خاطر خیانت مادرتون شوکه هست

بهش ثابت کن که خیلی برات مهم هست و از ته دل بهش احترام و علاقه تون رو نشون بده

اگه هزینه هم میتونی بکنی و پولشو داری ، که میتونی اماده شو بخری یا چوب ام دی اف بخری و بدی ببره و خودت درسش کنی

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
ای بابا بزار شوهر کنی بیفتی توی زندگی واقعی اونوقت میفهمی مشکلات یعنی چی به این روزات میخندی😐

عزيزم تو شرايط من نيستي  كه درك كني 

من شوهر كنم اونموقع دستم ميره تَو جيبم حداقل خونه در اختيار منه