2777
2789
گلم باید صبوری کنی خدارو شکر عاقل بودی و با کلاس سرگرم شدی اما بدون خانواده چیزیه که تو همیشه بهش ...

باشه حتما به حرفاتون عمل ميكنم 

من تا الان هميشه باهاش خوب رفتار كردم ولي جواب زحمتاي من با فحش بود

لباساشو أتو ميزنم 

در حياط باز ميكنم ماشينشو ببره بيرون

كفشاشو تميز ميكنم هر چي ميگه انجام ميدم ولي واقعا از خودم متنفر شدم ديگه خودمو دوست ندارم

يه سگً ترير پشمالو دارم خودموبا اون مشغول ميكنم بابام مياد ميگه من خودم اينو اوردم خودم تربيتش كردم ولي امروز هرچقدر سگمو صدا زِد اصلا از خونش بيرون نيومد چون واقعا من ازش مواظبت ميكنم از همه چيز

ممنونم عزیزدلم من از شما خیلی بزرگترم من دانشگاهم تموم شده ایشالا همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن همچنین ...

عهههه بسلامتي چرا جايي مشغول به كار نيستين البته الان كار پيدا نيست

حداقل شما صبر تون از من بالاترم من ديگه اون صبر رو هم ندارم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر مدارًا كردم  عزيزم خودمو به كل فراموش كردم

چاره ای نیست

اگر لجبازی کنی بدتر میشه و دودش تو چشم خودت میره

دوست ندارم که نصیحتت کنم

اما میدونم به همفکری یه بزرگتر نیاز داری

چاره ای نیست اگر لجبازی کنی بدتر میشه و دودش تو چشم خودت میره دوست ندارم که نصیحتت کنم اما میدونم ...

اره خيلي نياز به هم فكري يه بزرگ اگر حرف ديگه اي داريد بگيد ممنون ميشم🙏

اره خيلي نياز به هم فكري يه بزرگ اگر حرف ديگه اي داريد بگيد ممنون ميشم🙏

گلم امروز یکی از سخت ترین روزهای عمرم بوده

اما با صبر و توکل به خدا مشکلم داره حل میشه

مشکل بزرگی داری اما صبرت رو بزرگتر از مشکلتون کن و سعی کن اصلا بازنده ی مشکلات نباشی 

عهههه بسلامتي چرا جايي مشغول به كار نيستين البته الان كار پيدا نيست حداقل شما صبر تون از من بالاترم ...

ممنون گلم متاسفانه کار نیست، فقط باید صبر کنیم چون چاره دیگه ای نداریم شما هم الآن سعی کن تمام تمرکزتو بدی به درس عزیزم ایشالا یه رشته خیلی خوب قبول بشی و همه این روزا رو فراموش کنی، عزیز دلم همه تو زندگی مشکل دارن حالا سهم خودمون از مشکلات یه کم بیشتر شده سعی کن به داشته هات فکر کنی این روزا هم میگذره همیشگی که نیست

مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست