2777
2789
عیب نداره عزیزم به خدا من اینقدر مشکل دارم که دیگه اصلا یاد اتاق وتخت نمیفتم زیاد سخت نگیر میگذره

ببخشيد شما هم مادر پدرتون جدا شده

يا مشكل ديگه داريد كه ميگين شما هم عين من مشكل دارين

من ديگه ديدم نميتونم مشكلات ديگمو برطرف كنم

چند تا كلاس ثبت نام كردم گفتم حداقل به اين اتاق درپيت سروسامون بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=85623480]بله قیمتش هم خیلی پایین هست [/QUOTEمادربزرگم ميگه نميمونه بهم ميگه قدر پول باباتو ن ...

کنار دیوار بچین و وسایل های اضافی رو تو کارتن بچین کنارش

سعی کن کمتر حساس باشی

با مادربزرگت هم از در دوستی وارد شو تا بشه پشتوانه برات

ببخشيد شما هم مادر پدرتون جدا شده يا مشكل ديگه داريد كه ميگين شما هم عين من مشكل دارين من ديگه ديد ...

من پدرم فوت کردن عزیزم من که حوصله کلاس رفتن هم ندارم

مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست
عیب نداره عزیزم به خدا من اینقدر مشکل دارم که دیگه اصلا یاد اتاق وتخت نمیفتم زیاد سخت نگیر میگذره

حنا الان سخت نگرفتم گزاشتم از خواسته هام ولي ديگه نميخوام بگذرم ميخوام حداقل خواسته هاي كوچيك مو   بر آورده كنم

حنا الان سخت نگرفتم گزاشتم از خواسته هام ولي ديگه نميخوام بگذرم ميخوام حداقل خواسته هاي كوچيك مو &nb ...

ایشالا عزیزم هر خواسته ای داری بهش برسی وموفق بشی

کنار دیوار بچین و وسایل های اضافی رو تو کارتن بچین کنارش سعی کن کمتر حساس باشی با مادربزرگت هم از ...

من الان ٥ سال هيچ حساس و واكنشي نشون ندادم هر چي هم به مادر بزرگ محبت ميكنم جواب محبت هام با حرفاي سركوفت و ناسزا هست

بله گلم

حداقل مادرتون پيشتون هست اميدوارم هميشه تو سلامت كامل باشه مادرتون❤️

عزيزم شما هم. كلاس ثبت نام كن از زندگيت لذت ببر چون اين روزا نه براي شما ونه براي من تكرار نميشه عاقبتمون خوب شه

چند سالتونه؟

من ١٦سالمه

من الان ٥ سال هيچ حساس و واكنشي نشون ندادم هر چي هم به مادر بزرگ محبت ميكنم جواب محبت هام با حرفاي س ...

گلم باید صبوری کنی

خدارو شکر عاقل بودی و با کلاس سرگرم شدی

اما بدون خانواده چیزیه که تو همیشه بهش نیاز داری پس سعی کن رابطه ی صمیمانه ای  با پدرتون داشته باشید

شما خوب باش و خوب بودن رو مشروط به خوبی دیگران نکن

حداقل مادرتون پيشتون هست اميدوارم هميشه تو سلامت كامل باشه مادرتون❤️ عزيزم شما هم. كلاس ثبت نام كن ...

ممنونم عزیزدلم من از شما خیلی بزرگترم من دانشگاهم تموم شده ایشالا همه خوشبخت و عاقبت بخیر بشن همچنین من وشما