2777
2789
باور کن قاطی کردم دلم برای دخترشون سوخت تقصر همین خانم هم هست سواد ندره حرات نداره جلو شوهرش وایستا ...

حرفت درسته واقعا

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خب ولش کنید یعنی چه بچه را روانی کردید به چه قیمتی لباس مدرسه که فرمه همه مثل همن مسخرست یکی چادر بپ ...

ب شوهرم میگم میگم زور کردن فایده نداره

نکن 

حالیش نیست

ی وقتا فکر مبکنم داعشیه😭😭

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون پدر و مادر نفهم داره بچه را روانی کردن طلبکارم هستن نمیفهمن چقدر این چیزا برای دخترا مهمه نمیفه ...

چ طرز حرف زدن 🙄🙄

شمام ادب نداری

تو موقعیت من قرار نگرفتی بفهمی

مگه من میگم چادر بپوشه 

من چاره ای ندارم 

چ طرز حرف زدن 🙄🙄شمام ادب نداریتو موقعیت من قرار نگرفتی بفهمیمگه من میگم چادر بپوشه من چاره ای ندار ...

خب دفاع کن از دخترت چرا مجبوری 

من که خودم دختر دارم خونم به جوش اومد یه دختر هر روزعذاب بکشه برای مدرسه رفتن و حتی اگر تو و پدرش کنارم بودید همین حرفها را بهتون میزدم 

تو چطور دلت برای بچت نمیسوزه مگه تو زن نیستی مگر احساس یه دختر را نمیفهمی 

بعدش هم شک نکن پدرو مادر نجیب بچه ناجیب ندارن مطمین باش اگر تو و پدرش ادمهای پاکدامنی باشید دخترتون هم با هر پوششی شبیه خودتون میشه حتی اگر پوشش  طبق میلتون نباشه 

اینو گفتم خیالت راجت باشه که با یه چادر سر نکردن دخترت به بیراهه نمیره

همین که هروز  گریه میکنه برای مدرسه رفتن جگرم را کباب کرد بخدا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خب دفاع کن از دخترت چرا مجبوری من که خودم دختر دارم خونم به جوش اومد یه دختر هر روزعذاب بکشه برای مد ...

من ک خودم عمرم خطا نرفتم

ولی خب چیکار کنم شوهرم لجبازی

حرف حرفشه منم چاره ندارم🥲🥲

دیروز بخاطر ک لجبازی میکرد چادر نمی‌نمیپوشید شوهرم پاشو زد تو جاکفشی 

پاش شکست 

منم میگم ی چادر چ سختی داره بنداز رو سرت برو

تو مدرسه شونم چادری بازم هست

مسخره نمیشه

من ک خودم عمرم خطا نرفتمولی خب چیکار کنم شوهرم لجبازیحرف حرفشه منم چاره ندارم🥲🥲دیروز بخاطر ک لجباز ...

ابجی گلم به هر حال  روحیه دخترت چادر ر دوست نداره باهاش کنار بیایید بهتر ازاینه همیشه احسلس شرمندگی داشته باشه....نوجوانها حساسن 

سعی کنید مانتو مقنعش کامل پوشیده باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ابجی گلم به هر حال روحیه دخترت چادر ر دوست نداره باهاش کنار بیایید بهتر ازاینه همیشه احسلس شرمندگی ...

اصلا عقده ی شده

وقتی باباش نیست همون مانتو رو هم نمیخواد بپوشه

زندگی داغونی دارم من

شماها چتونه؟ خب خودت طلاق گرفتی چرا میخای همه با کوچکترین حرف و حدیث بره کار به این بزرگی یعنی طلاق ...

شما ظاهراً کامنت منو جدی گرفتی.من 16ساله در حال زندگی مشترکم و جدا نشدم .خوب میگه نمیتونم بگم منم جهت مزاح گفتم 

اینم شد حرف بعدها که مثل حال الان من شوهرت یه بار قاطی کنه برا بچت یا برا تو جلو بچت میفهمی باید قید ...

بعدا بچه هاتم یاد می‌گیرند 

شوهر من ک وسیله میشکست الان بچه هامم یاد گرفتن مشکنن