2777
2789

من خیلی آدم و آروم و ساکتیم افسردگی هم دارم ولی هیشکی از افکار کثافتی که دارم خبر نداره من اونقدر تو دنیا نیستم و روهوا و هپروت سیر میکنم به قول دوستام که حتی دوست دختر هم نداشتم تا حالا چه برسه پسر اینو گفتم بدونید یه پسری بود که خیلی از قیافش خوشم نیومد یعنی خیلی خوشگل بود چشاش رنگی بود و جذاب همه جوره دلنشین خیلی حضوری ندیده بودمش و ای تو اینستا همیشه با پیج لیک دنبالش میکردم و خیلی هم عکس از خودش میزاشت ومن خیال بافی با دیدن عکساش و آهنگ  خودمو روانیش کردم اینم بی تاثیر نبود که همونی بود که من میخواستم اینا مامانش میخواست بیاد خواستگاری من و خانواده من هی رد میکردم من امید داشتم که میشه چون من عاشقش بودم و میگفتم خدا این کارو در حق من نمیکنه که منو نابود اون پسر زن گرفته دوساله ولی فکرش اون حس خاصی که بهش داشتم ازمن بیرون نیومده مدام یاد زمانی میفتم که عاشقش بودم و خیره به عکساش و حال و هوای اون دوران و افسردگی گرفتم به زنش حسادت میکنم  خیلی ببخشید می‌دونم زشته و بی ربط حس اینکه که اونا باهم رابطه دارن باعث میشه قلبم یخ کنه  مدام این موضوع میاد تو ذهنم و قلب درد می‌گیرم حتی یه خنده از ته دل نداشتم بعد اون موضوع دیگه نه آهنگ گوش میدم نه فیلم میبینم نه بیرون میرم حتی دلم نمیخواد هیچ عروس و دامادی رو ببینم چاره کار من چیه از خودم هستم خیلی 

اینم بگم من قبلش کمی بیماری روانی داشتم فکر زیاد میکردم   ولی بعد این خیلی خیلی بدتر شدم خیلی افسرده نبودم که همونم شدم اونم در حد حاد 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره افسردگی تایپک زدن نیست عزیز ، باید مشاوره بری و کم کم خودت نیاز به تغییر حس کنی . دختر خوب به خودت بیا مگه دنیا به آخر رسیده که بسا حکمت خدا بوده و اینکه زندگی صرف رابطه ج و تیپ استایل نیست این حجم از ظاهر بینی بده که شما فقط با عکس ها و چهره خاطره سازی کردی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بعضی از تایپیک هاتون خوندم جالبه از اینکه دوست پسر نداشتید تعجب کردیم یعنی جامعه جوری شده که اگر کسی گناه نکنه تعجب می‌کنه یاد حدیث امام علی افتادم که فرموددر آخر الزمان مردم به گناهان شون افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب میکنند

زمان های قدیم هزارسال پیش که‌چند همسری بوده بین اعراب یا حالا ایرانی دلیلش این بود بیاید تعداد فرزند زیادی میداشتن تا بتونن تو قوم وقبیله شون قدرت بیشتری داشته باشن هرکسی فرزند بیشتری داشت ثروتمند تر و با قدرت تر بودچون فرزندان برای خانواده کار می‌کردند واون زمان کارها سنگین بود واین قضیه هم برای خانوم ها اون زمان عادی و رایج بوده ولی کسی حتی نمیتونه فکرش رو بکنه هر زمان شیوه زندگی خاص خودشو داره