2777
2789
عنوان

خانومایی که سونو ان تی دادن بیان

792 بازدید | 62 پست

سلام من دوروز پیش سونو ان تی دادم. بچه موقعیتش درست نبود و هعی دکتر شکممو فشار میداد و میگفت راه برو. منم نمیدونستم بده و کلی پله های مطبو چند بار بالا پایین کردم! دکترم بار اخر گفت جفت پایینه و باید استراحت داشته باشی، از اون روز تاحالا زیر دلم درد میکنه، میگیره و ول میکنه. به نظرتون بخاطر سونو هست که دکتر فشار داذ شکممو زیاد. یا پله ها؟ یا بخاطر جفت پایین؟ قبلش درد نداشتم اصلا. ب نظر عادی هست؟ 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
تونست سونو بگیره؟ میزان ان تی چند بود؟

اره. بعد از 5بار تونست

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفت پایین و پله ها کلا جفتت پایین باید کم راه بری چه برسه پله ایندفعه رفتی سونو نزار فشارت بدن زیا ...

الان خطری نداره؟ دل دردم چی؟ اگ کاری بکنم یا خم شم دردمیگیره. مهمونم دارم مجبورم خونه مرتب کنم ای خدا

به خاطر پله ها بوده، جفت پایین پله زیاد خوب نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
الان خطری نداره؟ دل دردم چی؟ اگ کاری بکنم یا خم شم دردمیگیره. مهمونم دارم مجبورم خونه مرتب کنم ای خد ...

عزیزم استراحت کن فقط 

مامان من مراعات نکرد سر من از ۶ ماهگی خوابید بچه بود  نمیدونست یعنی چی 

سر داداشم دیگه عقلش میرسید از اول مراقب بود فقط ماه اخر استراحت مطلق بود

اصلا کار نکن بگو شوهرت انجام بده خودتم چند روز بگیر بخواب

اوه ۵ مرتبه !!!  باید استراحت کنی ان تی چند بود؟ دقیق چند وقتته؟

12هفتم امروز. الان نگاه میکنم میگم عددشو. اره از ساعت 8صبح تا 1ظهر تو مطب بودم 

به خطر جفتته. ولی منم تا یکروز بعد از سونو چون خیلی فشار داد .زیر دلم درد داشت بعد خوب شد

پس طبیعیه؟

هفته ۱۶ به بعد قطعی تره اونجا احتنال بیشترو میگن

نمیذونم من اومدم یه شهر دیگه یه سونوگرافی نمیدونم چقدر قطعیه روش حساب کنم یانه همه ازم میپرسن.گفت احتمالا دختر بچه دومم هس نمیدونم والا