2777
2789
عنوان

مدل گوشی

96 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

از این گوشیا شما استفاده کردین ؟؟ بنظرتون کدومش بهتره با دلیل

ممنون❤

سامسونگ j6 پرایم

سامسونگA6

هوآوی انر ۱۰ لایت

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

از لحاظ هنگ کردن سامسونگ بهتره ولی از لحاظ شکستن هواوی بهتره😓

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ A6

بخاطر زشتیش دو دله

من سامسونگ a6 داشتم فروختم هواوی انر 9لایت خریدم 

انر از لحاظ امکانات ک ب سامسونگ نمیرسه ولی سرعت عملش خیلی بالاس مثلا آ 6 از همون روز اول هنگ میکرد با این ک سه و خورده ای خریده بودم ازش راضی نبودم سریع میگفت حافظه پر است با این ک 32گیگ بود لمسش و تشخیص چهره و اثر انگشتش ضعیف بود ولی بنظرم انر خیلی بهتره سرعت عملش بالاس سریع چهره و اثر انگشت تشخیص میده قیمتش مناسبه و قیمت ال سی دیشم ارزونتره  فقط دوربینش ضعیفه مثللا دوربین 16انر با 16سامسونگ قابل مقایسه نیس  کلا سامسونگ با کیفیت تره ولی سامسونگا معمولا هنگ میکنن و تشخیص چهره وانگشت ضعیفی داره 

اگ بتونی از امکاناتی ک انر نداره صرف نظر کنی و دوربینش مهم نباشه برات انر بخر من ک فعلا راضی ام از انر 

البته امکاناتش خیلی مهم نیستا خیلی جزعی هست ک اصلا توی کارکرد کلی گوشی مشکلی ایحاد نمیکنه

من سامسونگ a6 داشتم فروختم هواوی انر 9لایت خریدم  انر از لحاظ امکانات ک ب سامسونگ نمیرسه ولی س ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی و توضیح دادی😘

خواهش میکنم فقط امیدوارم بهترین انتخابو کنی و بعدا پشیمون نشی چون واقعا قیمت گوشیا سرسام اوره

واسه خودم نمیخواستم

قبل این تاپیکم انتخابمون انر بود چون هواوی مقاومتش بیشتره  

برو سایت دیجی کالا گوشی های مورد نظرتو بزن بعد قسمت نظر کاربران بخون خیلی کمکت میکنه

❤❤❤