2777
2789
عنوان

جان هرکی که دوست دارین😡😡

176 بازدید | 9 پست

جان هرکی دوست دارین انقدربین بچه هاتون فرق نذارید.

منو‌و همسرم فرزندمحبوب خانواده نبودیم.

همیشه این فرق گذاشتن ها حالموبدمیکنه.

مادرشوهرم که تکلیفش مشخص امان ازدست مامانم که وانمود میکنه فرق نمیذاره همیشه هم دستش‌ رومیشه.

مادرشوهرم واضح میگه وکارخودش میکنه.اما مامانم همیشه میگه من هیچ فرقی نمیذارم ولی هزاران بار لورفته.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و جان مادرتون با فرزند محبوب ازدواج کنید ، فرزند محبوب همیشه پشتوانه خیلی محکمی از سمت خانواده داره ...

دقیقا تازه ماکه بیشترین  منت هم سرمونه کلی واستون کارکردیم

دقیقا تازه ماکه بیشترین منت هم سرمونه کلی واستون کارکردیم

بعد بهشون میگی چه کاری کردین آخه؟؟ چون جوابی ندارن یدفعه عصبانی میشن و زنده مرده آدمو میشورن میزارن اونور😂

بخدا انقدرناراحتم حدنداره بیشترازدست مامانم

ول کن ، هیچی تو این ناراحتی ها نیست ، آدم فقط باید از همه بی انتظار باشه تا خودش در ارامش باشه.

مشکلات زندگیمون همیشه هستن ، تنهاییمون هم همیشه سرجاشه ، حداقل آدم این وسط حرف نشنوه که اعصابش هم بهم بریزه بهتره