2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم بیار خوبه خدا کمکت میکنه 🤔خدا عقل داده وقتی شرایط زندگیش جور نیست 

این روالی هست که باید طی بشه نباید به وجود میومد الانم که به وجود اومده شرایط بودن یا نبودنش مثل اون دوتای دیگس. یعنی هر کی شرایطش جور نبود بچشو بکشه؟بخدا عمه من با پنجاه سال سن بچه پنجم ناخواستشو نگه داشت الان یه فرشته کوچولوی ناز داره فقط خدا خواسته انقد ناز و خوشگل بشه این بچه. خیلی پشت سر عمم حرف زدن ولی عمم فقط به خدا توکل کرد. اونم قطعا شرایطشو نداشت

اره واقعا خیلی سخته 

انقد سعی کردم کسایی که مثل شما میخواستن سقط کنن قانع کنم که دیگه نای دفاع از اون بچه ی مظلومو ندارم...

فقط اینو بهت بگم که خدا شرایط نگهداریش رو خودش جور میکنه...سقط گناه بزرگ و نابخشودنی هست که عوارض خیییلی بدی داره...خیییییلی ها بعدش پشیمون شدن...پس این کارو نکن...

من اصلا موافق سقط نیستم ولی خب اگه شرایطشو نداری راهی جز سقط نداری ..راسی خاله من تاحالا فک‌کنم سه تا سقط کرده هیچی هم نشده  اینا همش حرفه خواهرش میگیره و اینا وقتی شرایطشو نیس ب دنیااومدنش گناهه😥😥

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎

نمي تونيد درست پيشگيري كنيد خب بعد زايمان اخر لوله ها رو ببنديد اينجوري هر چند سال يكي بايد بياريدا!!

من كاري به درست و غلط سقط ندارم ولي برام جالبه يه تاپيك بود طرف از پسري كه فقط صيغه محرميت قبل عقد باهاش خونده بود و نمي خواست با پسره بمونه حامله بود ٩٩ درصد گفتن بنداز! اونجا نه كسي فكر گناه بودن سقط بود نه فكر خدا نه بچه اي كه گناه داره نه هيچي. فقط مي گفتن پدر مادرت ابرو دارن.  

[QUOTE=85495797]انقد سعی کردم کسایی که مثل شما میخواستن سقط کنن قانع کنم که دیگه نای دفاع از اون بچه ی مظلومو ندارم. ...[/QUOTE

عزیزم سئوال چجوری شرایطشو میاره، بچه باخودش؟

دخترم دنیامه😍😍😍😉😉😎

من باشم سقط میکنم 

بچه هات اذیت میشن ، خودت بدتر 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این روالی هست که باید طی بشه نباید به وجود میومد الانم که به وجود اومده شرایط بودن یا نبودنش مثل اون ...

خدا حفظش کنه 

ولی شرایط ادما فرق داره زن عموی منم تو ۴۵ اورده ولی خوب مشکل ژنتیک بچشون داره خواهر خود منم ناخواسته بود ولی خوب الان ته تغاری خونست ولی خوب وقتی شرایط مالی برا بچه ها مهیا نشه وقتی اختلاف سنی بیشتر باشه با پدرو مادر وقتی یه مادری باشه به خودش نرسه و علایقش فداکاری کنه برا بچه ای که بگه خود خواستی منو اوردی چرا باید کسی وارد دنیا کرد ایشونم بچه سومش نه اول و دوم نمیدونم شاید من جرات فکر به دومی ندارم چه سومی ایشونم میگه کارم نمیتونم ول کنم مادرم نمیتونه نگهداری کنه اون بچه چه گناهی کرده

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
پس میخواستی چی باشه تو شکم

ببین من خودم موافق سقط نیستم چطور که تو نامزدیم باردار شدم و الانم حامله ام و تو عروسی م هفت ماهمه ...ولی کلا تو هفته های اول بچه ای در کار نیست ..این خانومم اگه میتونیست نگه داره مطمینا نگه میداشت بهش عذاب وجدان دادن فایده ای نداره