2777
2789
عنوان

بنظرتون چه سنی مناسب بچه دار شدنه

111 بازدید | 10 پست

اینو برای خودم نمیپرسم 

خودم که فعلا اصلا قصد ازدواج ندارم پارتنرم ندارم کلا عاشق تنهایی ام و تا حدود زیادی هم مخالف فرزنداوری مگر شرایط خیلی ایده آل و مناسب باشه 

بخوامم ازدواج کنم و چندسالی بگذره تا ببینم زندگیمون دووم داره یا نه و قصد بچه دار شدن داشته باشم 

فکر کنم کم کم ۴۰ سالم شده باشه که اون موقع ام دوست ندارم تفاوت سنی ۴۰ سال با بچه م داشته باشم

صرفا میخوام نظرات و بدونم 

مثلا بنظر من اگه کسی علاقه به بچه اوردن داشته باشه دیگه حداقل باید ۲۵ سال و حداکثر ۳۰ تا ۳۲،۳۳ سال داشته باشه

بیشتر از این مقدار بچه مجبوره تو نوجوونیش شاهد بیماری و فرسودگی پدرمادرش باشه ، حتی ممکنه از دستشون بده تو سن پایین و خب کسایی که تو سن پایین از دست دادن والدینشون رو هیچوقت نمیتونن نگاهشون مثل افرادی که پدر مادر دارن باشه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خوب دیگه اگر شما عقیدت اینه که زیر ۲۵ سال و بالای ۳۰ ۳۱۳۲ سال بچه نیاری خب پس زودتر بچه رو بیار دیگه ۳۱۳۲ سالت شد دیگه نمی‌تونی بچه بیاری ولی بقیه کلاً به خودشون مربوطه چه سنی بچه میارن و اینا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای۳۰

الحمدالله این عقیده رو ندارم ک ممکنه زود ازدست بده فلان بشه

سلامت روان مهمه امادگیشون مهمه!

چ زیادن پدرمادرایی  ک زیر ۲۰ بچه دار شدن ن رابطه درست حسابی بابچه داشتن خیلیم زودتر از اونی ک ۴۰ سالگی بچه اورد مریض شد

روحساب اینچیزا ک نمیشه زودتر بچه دارشد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️