2777
2789
عنوان

یه بارداری ناخواسته و بی موقع😐😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خیلی سخته 

ببین عزیزم من ماه پیش پریودم عقب افتاده بود زهر ترک شدم چون واقعا هزارتا مسکن خورده بودم ویه درصد میشد سقط میکردم تو هم شرایطتتو ببین واقعا سخته دوتا بچه کوچیک واسه خانم خانه دار چه برسه شاغل خودتم میگی مادرم مریضه یعنی دست تنهایی بازم خودت میدونی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من بودم به هیچ وجه نمینداختمش بخدا گناهه تقاصش رو میدی دیدم که میگم

اینا امتحان الهیه نمیدونم بعضیا چه طور رو موندن بچشون فکر میکنن یا کشتنش  پس توکل بخدا و پناه بردن بخدا کجا رفته

سلام منم مثل شما شاغلم و گذشته از علاقه نیاز مالیم دارم یه دختر ۴ ساله دارم و به اصرار شوهر و دخترم باردار شدم اما خدا میدونه تا لحظه تولدش تو تردید و دودلی که آیا درست بود بچه دوم و این بارداری اما الان که کنارمه انقدر دوستش دارم و خوشحالم که دارمش حاضرم براش با هرسختی کنار بیام 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

از شما اصلا توقع این راهنماییو نداشتم    

بگم بیار خوبه خدا کمکت میکنه 🤔خدا عقل داده وقتی شرایط زندگیش جور نیست 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من بچه سومم ..مامانم منو نمیخواسته و میخواست ه سقطم کنه ..ولی الان خیلی دوستم داره    

😊

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى